Home / Eveniment / Adi Molnar canta diseara pentru Eurovision

Adi Molnar canta diseara pentru Eurovision

Distribuie

p_14_1_14.jpgIn aceasta seara, Adi Molnar intra in batalia pentru Eurovision, sperand ca piesa Go On, a treia piesa din aceasta seara, sa-i aduca calificarea in finala. Despre cum merge “Go On”, in interviul care urmeaza.

Reporter: A fost un drum lung, pana sa ajungi aici?
Adi Molnar: A fost relativ lung, pentru ca am mai incercat fel si fel de variante de afirmare, din pacate fara succes. pana la momentul Eurovisionului. Pana acum am facut o figura buna zic eu, totul merge ca pe roate si astept momentele cele mari din concurs, semifinala si finala, in care sunt convins ca voi intra.
Rep.: Crezi ca experienta acumulata in toti acesti ani, prin concertele cu trupa 112, va constitui un avantaj pentru tine?
A.M.: Cu siguranta, e un plus pentru mine. Recunosc emotiile sunt mari, dar experienta acumulata ma ajuta sa trec peste asta, si sa fac ca emotiile sa devina constructive.
Rep.: Cum ti se par celelalte piese prezente in concurs?
A.M.: Sincer, nu am ascultat toate piesele, dar ce am ascultat e ok. Se pare ca am concurenta buna, ceea ce ma bucura, pentru ca imi place competitia!
Rep.: Care sunt atuurile tale si care sunt asteptarile tale de la acest concurs?
A.M.: Atuuri, hmm. Categoric piesa “Go On”, pentru ca e foarte pozitiva, optimista. Alt atuu ar fi profesionalismul care l-am acumulat in timp, si nu in ultimul rand vocea.
Rep.: Cum e sa concurezi alaturi de cei de la Tabasco, cu care esti prieten bun?
A.M.: Soarta a facut sa nu fim in aceeasi zi in semifinala, ei au concurat pe 27 ianuarie eu pe 29, iar daca va fi, Doamne Ajuta sa intram in finala cu ambele piese va fi bucurie, iar pe scena fiecare va face ce stie si poate cel mai bine, ca sa convinga publicul sa voteze. Oricum pe 27 am fost in culise sa sustin trupa Tabasco.
Rep.: Poate fi acest concurs o experienta profesionala pentru tine?

A.M: Absolut, e o experinta profesionala buna, mai ales pentru ca piesa a fost aleasa cu un punctaj foarte mare pe locul 5 din 209 piese inscrise in concurs, iar aceasta apreciere m-a facut sa cred ca am sanse mari sa ajung departe in acest concurs si de ce nu si in cariera muzicala.
Rep.: Cifra trei, crezi ca-ti va aduce noroc?
A.M.: Da, piesa intra in concurs cu numarul trei in semifinala din aceasta seara. Numarul trei il consider un numar norocos care mi-a mai purtat noroc si la concursul Fresh Star, care l-am castigat in 2006.
Rep.: Ne vedem in finala?
A.M.: Cu siguranta voi face o figura buna in concursul Eurovision. Sunt optimist la fel ca si mesajul piesei “Go On”, care trebuie votata de voi, mureseni! Hai sa facem judetul nostru sa fie mandru ca are reprezentanti la Eurovsionul din Moscova. Votati in aceasta seara de la ora 20.00 la Eurovision piesa numarul trei, Adrian Molnar – “Go On”, pentru a o trimite pana in finala de la Moscova unde va reprezenta Romania.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Interviu cu Zorro și Haneș: Zâmbetele devin tradiție la show-urile de stand-up și open mic ale celor de la 3G Hub

Distribuie Fondat în toamna anului 2015, 3G HUB (3g Theater) este una dintre companiile de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.