Biro Imre, un nume care trezeste amintiri Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 369 Vizualizări

Biro Imre, un nume care trezeste amintiri

p_8_1_25.jpgEste fiul unuia dintre atacantii mureseni din perioada cea mai glorioasa a fotbalului din Targu- Mures. Biro Imre jr. a evoluat la FC Municipal in turul campionatului in opt partide, dintre care intr- una a fost “integralist”, in jocul din deplasarea de la Cluj. Postul sau de baza este mijlocas, dar veleitatile sale ofensive l-au trimis in linia de atac. Finalurile meciurilor in care a fost trimis in teren, au fost acelea cand tehnicianul Cosmin Bodea cauta solutii in linia de atac.
Reporter: Imi, cum te simti intr-o echipa in orasul in care a evoluat multi ani tatal tau?
B.I.: De simtit, pot sa afirm ca ma simt bine. N-as putea spune chiar ca sunt acasa, chiar daca m-am nascut in Targu- Mures si am aici bunicii. Am plecat de la varsta de doi sau trei ani din oras, impreuna cu familia, deoarece tata s-a transferat la Cluj, unde a evoluat aproximativ cinci ani. Atunci ne-am stabilit acolo.
Rep.: Inseamna ca ai inceput sa joci fotbal la Cluj.
B.I.: Am inceput la juniorii de la Universitatea, cu antrenorul Mircea Cojocaru. La 17 ani am debutat in prima echipa, unde am ramas doar un an. Am trecut apoi pe la Brasov, in probe, dupa aceea la Rapid, unde am jucat noua meciuri in echipa a doua, in divizia B. Dupa incheierea campionatului m-am transferat la Medias. De acolo am fost imprumutat la Campia Turzii, de unde am venit la Targu- Mures, tot sub forma de imprumut. Sunt inca sub contract cu Gaz Metan.
Rep.: Cum apreciezi evolutia echipei din turul campionatului?
B.I.: Lotul este valoros, suntem pe un loc bun, datorita muncii noastre. Cred ca suntem pe drumul cel bun. Armosfera din sanul lotului este de asemenea sanatoasa, fiecare isi vede de treaba.
Rep.: Acum esti singurul accidentat din echipa. Este ceva grav?
B.I.: Am o usoara leziune la spate, in urma unei rasuciri pe teren sintetic. Se trateaza repede, am sa revin foarte curand.
Rep.: Multi suporteri isi amintesc de tatal tau pe cand evolua aici. Are vreun efect asupra ta acest lucru?
B.I.: Oarecum simt asta. Nu am evoluat prea mult in tur, dar publicul ma incurajeaza. Simt acest lucru si este un sentiment placut. Chiar si galeria ma sustine, desi sunt mai tineri si nu l- au vazut pe tata in teren, cum nici eu nu am apucat sa-l vad.
Rep.: O refacere grabnica, sa te sustinem in continuare.
B.I.: Multumesc, va asteptam la meciuri!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE