Vasile Racoltea coordoneaza tinerele talente Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 177 Vizualizări

Vasile Racoltea coordoneaza tinerele talente

p_8_2_26.jpg
Vasile Racoltea a fost coordonatorul echipei de prima divizie de volei masculin, Electromures. El pregateste in prezent formatiile de fete din cadrului Clubului Sportiv Scolar din Targu-Mures. Dupa ce s-a aflat pentru putin timp la carma formatiei Torpi, a renuntat, ramanand sa se dedice in totalitate creserii tinerelor talente.
Reporter: Cum apreciati scurta colaborare cu echipa de prima divizie masculina a CS Torpi?
Vasile Racoltea: Am renuntat intr-adevar din motive personale, asa cum s-a afirmat. Toti trebuie sa fie consienti ca in primul an, ramanerea unei echipe nou infiintate in primul esalon, inseamna o realizare de obiectiv. Acest lucru apartine totusi de un alt subiect. Acum ma ocup de junioare.
Rep.: La ce aspirati cu echipele pe care le pregatiti la Clubul Sportiv Scolar?
V.R.: Este vorba despre un club care a fost nominalizat printre primele cinci din tara la nivelul cluburilor scolare. Aici se pregatesc viitorii performeri. Sa ajungi la 20 de ani in prim plan, trebuie sa pleci de undeva. De acestia trebuie sa avem grija, pe ei trebuie sa-i stimulam, sa simta ca lupta pentru ceva. Aici ma ocup de echipele de minivolei, sperante si cadete. Rezultatele cele mai bune le avem incepand din 2006. Am participat in ultimii trei ani la cinci turnee finale. Acest lucru nu s-a mai reusit de 18 ani. Mai mult, in premiera pentru club, am obtinut cu echipa de sperante medalia de bronz la Campionatul National. Pentru aceasta performanta, merita amintita toata echipa: Corina Maier, Andrada Voicu, Andra Salcudean, Alexandra Gliga, Andra Macarie, Simona Ceusan, Iulia David, Alexandra Negrea, Andrea Petra. Unele dintre ele sunt jucatoare de mare perspectiva.
Rep.: Aveti incheiat un protocol cu CSU. In ce masura va avantajeaza acest lucru?
V.R.: La CSU am mai antrenat cu Vasile Mascasan intre 2000 si 2002. Este foarte important faptul ca avem asigurata sala pentru antrenamente, mingile si sprijin pentru asigurarea cazarii la partidele din deplasare. Sper sa nu fie nevoie sa scot bani din buzunar pentru arbitraj la urmatorul turneu din aceasta saptamana.
Rep.: S-ar putea spune ca aveti perspective mari in acest an.
V.R.: Avem sanse la o medalie la cadete, unde vor evolua in aceasta editie sperantele de anul trecut. La fel este si echipa de junioare I a clubului, favorita la castigarea titlului. Un lucru trebuie insa sa-l constientizeze: nimic nu se casiga dinainte, fara munca, numai din postura de favorite.
Rep.: In consecinta, avem o generatie buna.
V.R.: Multe dintre componentele formatiilor vor fi promovate la nivelele superioare. Dupa parerea multora, nu exista asa o pepiniera in tara, cum avem noi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE