Ce trebuie sa-l întrebati peste patru ani pe prefectul Pascan Editorial
  • admin
  • 0 comentarii
  • 57 Vizualizări

Ce trebuie sa-l întrebati peste patru ani pe prefectul Pascan

aurelian_poza_noua_12.jpgDe ce un prefect fost jurnalist? Sa nu uitam ca Radu Mazare si-a început ascensiunea ca ziarist. De ce un independent, extrem de apropiat în toata cariera de Dorin Florea, la Prefectura? Sa avem în vedere ca pe tv Marius Pascan a recunoscut ca agreeaza ideea prefectului politic, deci PDL. Sa fie un semn ca stie mai multe, si despre subprefectii Ovidiu Dancu si Valentin Precup?!
Fosta imagine din Primaria Târgu Mures, a devenit reprezentantul guvernului Emil Boc în judetul Mures. Sa nu uitam ca imaginea si comunicarea e necesara, dar nu e totul, mai ales ca vorbim de legalitatea actelor emise de primarii si deconcentrate. Juridicul înainte de toate.
Licentiat în comunicare si filosofie – antropologie. Cu experienta în administratia locala, la primarie de 8 ani, dar înca nu a absolvit Institutul National de Administratie, chiar daca nu va avea probleme peste 30 de zile la examenul de titularizare pe postul de prefect, sustinut de PDL.
Mesaj clar de aplicare a programului economic si a masurilor de criza, de a stabili prioritatile deconcentratelor, si de promovare a intereselor financiare muresene la Bucuresti, în ministere si agentii. Noi consemnam, iar vremea întrebarilor începe sa curga…
Aura primei zile vine cu o prognoza evident optimista si cu o nelipsita remarca negativa, originara echipei Florea, referitoare la cei trecuti. Despre fosti mereu în negru…
Va fi o vreme a echilibrului între palate, primarie, prefectura si o invitatie de colaborare catre Lokodi Edita. Va fi, cel putin din declaratiile la cald ale numirii, o misiune de împartire a puterii si a banilor dupa merite si proiecte. Este necesar, conform lui Marius Pascan de un nou parc industrial. Îl informez ca omul de afaceri Ion Ionita are unul gata pregatit la Gornesti, de peste 30 de hectare, dar înca nu a gasit sprijin la autoritatile locale… Avem nevoie de un depozit ecologic. Stim ca proiectul CJ e înspre finalizare, poate mai are nevoie de consens si lobby politico-administrativ. Investitii în mediu. Da, echipa noua, de la Apele Române si Romsilva, chiar lucreaza la un proiect ce va fi accesat înspre fondurile europene. Vom avea centuri ocolitoare în cei patru ani. Cel putin licitatiile la cele dinspre Târgu Mures înspre Reghin si de acolo înspre Toplita au avut loc. Cu centura de Târgu Mures într-adevar suntem în stand by, desi actele sunt pregatite. Cât despre necesitatea de a sprijini primariile de municipii sa plateasca salariile si sa obtina subventiile pe energia termica, asteptam rezultate rapide dupa aprobarea bugetului.
Relatia buna a lui Pascan cu Alba, Clujul, Brasovul pot constitui un atuu, dar primarii Hava, Apostu si Scripcaru beneficiaza si de o viata economica prospera, pe când investitiile au cam ocolit Târgu Muresul în primul deceniu al mileniului.
Presa doar consemneaza. Deocamdata.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE