Home / Sport / Elevii lui Cosmin Bodea pregatesc batalia pentru promovare

Elevii lui Cosmin Bodea pregatesc batalia pentru promovare

Distribuie

p_8_2_5ab28b.jpgAstazi se reuneste lotul FC Municpal, lidera seriei a doua a Ligii secunde la fotbal. Elevii lui Cosmin Bodea vor efectua vizita medicală în zilele de 13 şi 14 ianuarie, după care, între 18 şi 29 ianuarie vor efectua un prim cantonament, la Sovata, care cuprinde trei partide amicale. Deocamdata a fost perfectata doar o partida de verificare cu divizionara C Avântul Reghin. Aceasta se va disputa la intoarcerea de la Sovata, in 29 ianuarie. După o săptămână de pregătiri în baza proprie este preconizat un al doilea stagiu de pregătire în intervalul 5-13 februarie, în Ungaria, la Gyor. Acest cantonament va cuprinde alte trei jocuri de verificare. Prima va avea loc la Oradea sau in apropiere, în drum spre Ungaria, adversara nefiind inca desemnata. Pana la prima etapa din retur se intentioneaza disputarea a inca doua jocuri de verificare.
Desi pare indraznet, obiectivul propus este promovarea. Evident, returul va fi foarte dificil. Debutul va avea loc in 27 februarie, cand muresenii se vor confrunta cu FC Arges, dupa care se vor deplasa la o alta fosta divizionara A, CS Otopeni. Pe langa adversarele care au ca obiectiv promovarea, mai sunt echipe considerate mici, care se afla in lupta pentru supravietuire. Acestea s-au dovedit deseori adversari mai dificili decat echipele fruntase.
În privinţa componenţei lotului, acesta urmează să fie definitivat abia după reunire. Conducerea FCM se află în negocieri cu patru jucători a caror nume vor fi dezvaluite doar dupa perfectarea transferurilor. Se doreste întărirea liniei de mijloc si aducerea a inca unui atacant. ”În cazul în care reuşim promovarea, nucleul va rămâne cel actual, pe acesta ne bazăm. Dacă aducem acum patru- cinci jucători noi, în cazul promovării vom mai avea nevoie de încă doi trei”, a declarat managerul general Claudiu Maior. Problema capacităţii stadionului, care în prezent are deja în jur de 5000 de locuri este o problemă rezolvabilă până la vară. „Daca promovam, vom avea si lot de jucatori si stadion de minimum 7000 de locuri”, a completat managerul FC Municipal.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.