Home / Sport / Fara libero, debut cu esec pentru CS Torpi

Fara libero, debut cu esec pentru CS Torpi

Distribuie

p_14_1_fbb623.jpgFormatia masculina de volei CS Torpi Targu-Mures a suferit o infrangere categorica, scor 0-3 (14; 17; 23) in prima etapa a returului diviziei A din cadrul campionatului National in fata echipei Unirea Dej. Echipa antrenorului Ovidiu Macarie a fost departe de forma aratata in ultimele jocuri dinanintea vacantei de iarna. Partida disputata sambata in Sala Sporturilor din Targu-Mures a fost dominata aproape de la un cap la altul de echipa oaspete, gazdele fiind departe de forma aratata la sfarsitul turului, atunci cand au inregistrat cinci victorii in ultimele cinci etape. Antrenorul muresenilor s-a vazut nevoit din start sa alinieze o formatie fara libero, post pe care a evoluat Schiesz, deoarece titularul postului, sarbul Gavrilovic nu a ajuns la echipa, avand probleme cu pasaportul. Lotul gazdelor, alaturi de antrenorul Macarie ii cuprindea pe Dinu si Filip, veniti de la Dej, in timp ce la clujeni echipa de start il cuprindea pe Grabez, iar pe banca se afla Raileanu, doi jucatori plecati de la Torpi.
Cu un atac nesigur, deseori blocat, cu servicii gresite si probleme la preluare, targumuresenii au cedat usor primele doua seturi, la 14 si 17. In ambele echilibrul s-a rupt repede, echipa oaspete desprinzandu-se inainte de jumatatea setului la sase, sapte puncte, avantaj care s-a dovedit de fiecare data decisiv. Setul trei avea sa fie cel mai echilibrat, un set a carui soarta a fost pe muchie de cutit pana la ultima minge. In acest ultim act avantajul a alternat cand de o parte cand de alta. Un moment cheie al jocului s-a consumat la scorul de 21-20 pentru gazde, cand un atac nu gaseste terenul oaspetilor. La mingea urmatoare arbitrul partidei, bucuresteanul Florin Dragomir acorda mingea oaspetilor la un atac in aut al acestora, care aparent a trecut peste blocaj. S-a protestat dar Unirea Dej a trecut la conducere si a fructificat prima minge de meci. In urma acestui rezultat, oaspetii devanseaza in clasament formatia mureseana datorita setaverajului superior. „Jocul nostru a suferit din cauza lipsei liberoului. Daca nu ai preluare nu poti avea pretentii la victorie. Speram sa ne revenim cat mai repede la forma din finalul turului”, a declarat antrenorul Ovidiu Macarie.
Torpi a aliniat formatia: Cr. Pop, Toronyai, Farcas, Nakoski, Milotin, Dacovic, Schiesz- libero, Pietraru, Filip, Dinu, Parpala (ridicator adus de la Constanta).


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Festivalul Minihand, la cea de-a doua ediție

Distribuie Duminică, 24 martie, conducerea Asociației Județene de Handbal (AJH) Mureș a organizat Festivalul Minihand, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.