Florin Vos si Daniela Gyorfi, lansare dubla de CD la Reghin Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 212 Vizualizări

Florin Vos si Daniela Gyorfi, lansare dubla de CD la Reghin

p_16_1_651be9.jpgSolistul reghinean Florin Vos şi impresarul său artistic George Tal au organizat vineri, 8 ianuarie 2010, în incinta restaurantului “Pădurea Rotundă” din Reghin o dubla lansare de compact discuri. Este vorba de lansarea oficială a celor doua albume muzicale ale artistului Florin Vos, “Zilele cu Tine (pop-dance) şi “Fericită-i astăzi viaţa mea” (etno), imprimate în colaborare cu Daniela Gyorfy, Cristian Rizescu, M.C. Geo şi Magic.
La eveniment au luat parte 500 de invitaţi, prieteni, cunoştinţe şi artişti care au contribuit la formarea tânărului Florin Vos(loban). Seara a început cu un moment de reculegere în memoria regretaţilor cântăreţi: Florian Stoica (Dăgănuţ) şi Alexandru Moreanu–Ţuti, care şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident de circulaţie în cursul anului trecut. Ţuţi a fost cântăreţul alături de care Florin Voşloban a cântat timp de şase luni in Dubai, în anul 2003. Printre invitati a fost şi Daniela Gyorfy, protagonista piesei care da si titlul albumului.
Un alt artist venit să îl suţină pe Florin a fost Cristian Rizescu din Târgovişte care a interpretat un duet cu Florin. Pe scenă au mai urcat şi MC. Geo, animatoarele Mădălina şi Adriana dar şi solişti de muzică populară Doru Pop, Maria Butilă, Maria Neag şi nu în ulimul rând Trupa 112 unde Florin a devenit solist după plecarea la Bucureşti a vechiului solist, Adi Molnar.
După sesiunea de autografe, începând cu orele 21,00 distracţia a continuat în aceeaşi locaţie cu Balul ION-ilor, oferit celor care purtau numele de Ion si derivatele lui. Felicitări, Florin Vos şi aşteptăm următorul album!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE