Parlamentarii mureseni s-au întrecut în amendamente Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 47 Vizualizări

Parlamentarii mureseni s-au întrecut în amendamente

p_11_2_b040db.jpg

În ultimele zile multi parlamentari mureseni au depus amendamente la Legea Bugetului. Unele au trecut de comisie, altele nu. Numarul lor a variat, de la opt amendamente depuse de Laszlo Borbely pâna la 110 depuse de catre senatorul PSD Corneliu Grosu. I-am întrebat pe parlamentarii mureseni care au fost cele mai importante doua amendamente care au trecut, depuse de ei. Dintre amendamentele depuse de PD-L nu a trecut niciunul.” Ni s-a explicat si am înteles ca în situatia de fata nu ni se poate aproba nici un amendament”, a spus Doru Opriscan, deputat PD-L.
Deputatul PNL Ciprian Dobre nu a facut o ierarhizare a amendamentelor depuse. „Nu o sa fac o ierarhizare, dar cele mai importante tin de terminarea lucrarilor începute în Mures înca de pe timpul lui Tariceanu. Cred ca ar fi timpul sa terminam acele lucrari”, a declarat Dobre. „Am depus opt sau noua amendamente din care au trecut sapte. Cele mai importante tin de Ministerul Mediului si sunt sume redirijate în cadrul ministerului”, a spus Borbely Laszlo, deputat UDMR.
Victor Socaciu a pus un accent mai mare pe cultura. „Cele mai importante au fost legate de bugetul alocat culturii dar si cele legate de necesitatile comunelor Taureni si Cuci. Este vorba despre strazi si camine culturale”, a spus deputatul PSD. „Eu nu am depus amendamente, doar m-am ocupat de punctul de pensie”, a declarat deputatul UDMR, Kerekes Karoly.
Amendamentele depuse de Kelemen Atilla tin de agricultura si domeniul veterinar. „Cele mai importante amendamente depuse de catre mine se refera la suplimentarea bugetului agriculturii si programul de eradicare a bolilor contagioase”, a declarat Kelemen Atilla. Senatorul PSD Corneliu Grosu a depus 110 amendamente. „Cele mai importante amendamente se refera la suplimentarea bugetului pentru judetul Mures si dotarea sectiilor de ambulatoriu ale spitalelor din Mures.    

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE