Home / Politic / PDL, un partid oligarhic?

PDL, un partid oligarhic?

Distribuie

p_9_70.jpg„PDL în general si domnul Boc în particular au o problema daca vad oligarhia doar în curtea adversarilor. Desemnarea lui Prigoana jr. drept candidat este semnul unei tendinte clare de oligarhizare a PDL”, este o critica pe care europarlamentarul Cristian Preda o aduce propriului partid pe blogul personal. Prin aceste declaratii europarlamentarul îsi arata clar nemultumirea fata de ceea ce în prezent descrie drept accesul în politica facut pe considerente financiare. El se arata foarte revoltat fata de criteriile toxice, bazate pe coruptie, care permit accesul la structurile de putere în toate partidele.
Am încercat sa aflam pozitia liderilor PDL-isti din Mures fata de aceste atacuri. Întrebarea a fost foarte simpla: Ce parere aveti despre criticile aduse de Cristian Preda pe blogul personal la adresa PD-L? Raspunsurile au fost diverse…  
Deputatul PD-L Mures, Doru Opriscan crede ca vorbele spuse de catre Preda sunt spuse doar la nervi. ”Nu prea pot sa îmi permit sa comentez, dar ca Preda a fost deranjat în principal de personajul Prigoana jr. Este adevarat ca Honorius Prigoana este un personaj controversat si nu a fost cea mai buna alegere dar cred ca Preda a scris acele lucruri la nervi”, a spus deputatul.
Presedintele PDL Mures, Dorin Florea, spune ca fapta lui Preda nu este o greseala. “Cristian Preda poate sa scrie ce vrea, e parerea lui. Eu nu cred ca a gresit când a facut acest lucru. Preda este exigent si este foarte bine ca vrea sa pastreze sus nivelul partidului. Acest lucru ma bucura”, a declarat Florea.  
Viceprimarul orasului, Claudiu Maior, nu stie ce a spus Cristian Preda. “Eu nu am aflat înca depre acest subiect dar o sa va pot da în urmatoarele zile un raspuns referitor la acest lucru”, a spus Claudiu Maior.
Primarul din Târnaveni, Alexandru Matei, are o parere buna despre Prigoana jr. „Eu nu stiu prea multe despre acest baiat dar cred ca are ceva în cap si mie mi-a facut o impresie buna. Este adevarat ca o persoana care este promovata trebuie sa aiba anumite merite dar cred ca este un tânar care poate face ceva în politica”, a precizat Alexandru Matei.  
Consilierul judetean Mihai Porutiu nu se pronunta asupra unei persoane pe care nu o cunoaste personal. „Nu îl cunosc pe acest baiat, dar aparent este un tânar destept, scolit în occident. Este adevarat ca poate fi acuzat deoarece tatal sau are anumite contracte cu statul dar de la departare se vad aceste doua aspecte. Mi-e greu sa ma pronunt când nu cunosc pe cineva”, a spus Porutiu. 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Claudiu Maior (PSD), venit de 540 lei/lună, doar din indemnizația de consilier local, în ultimii doi ani declarați

Distribuie Fostul viceprimar Claudiu Maior, în prezent consilier local în Consiliul Local Târgu Mureș, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.