Actionarii Prodcomplex ofertati de Cornel Cacovean Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 416 Vizualizări

Actionarii Prodcomplex ofertati de Cornel Cacovean

p_4_2_2c97c7.jpg

Începând cu data de 7 ianuarie, ora 14.30, actiunile emise de SC Prodcomplex SA Târgu-Mures au fost suspendate de la tranzactionarea pe Bursa de Valori Bucuresti – piata Rasdaq. Decizia a fost luata în aceeasi zi de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) si a fost comunicata Bursei de Valori Bucuresti, motivul fiind oferta publica de cumparare a actiunilor facuta de fostul presedinte al clubului Steaua Bucuresti, Cornel Cacovean, unul din principalii actionari ai societatii. „Pretul care urmeaza a fi platit actionarilor care vor participa la procesul de retragere va fi de 19 lei/actiune, mai putin impozitul pe câstigul din capital si profit din orice costuri si comisioane aditionale aferente procedurii de plata a pretului actiunilor detinute”, a declarat Cornel Cacovean.
Fostul presedinte al clubului Steaua Bucuresti a precizat ca tranzactia este supervizata de CNVM si intermediata de SSIF Ventrust Investment SA Târgu-Mures. ”Raportul de evaluare prin care este determinat pretul la care urmeaza a se realiza retragerea actionarilor va fi pus la dispozitia actionarilor societatii, începând de azi (n.r. ieri), la intermediarul autorizat de CNVM, SSIF Ventrust Investment SA, la sediul acesteia din Târgu-Mures str. Gheorghe Doja nr, 30/2 sau la sediul Prodcomplex de pe strada Gheorghe Doja nr. 177 din Târgu-Mures”, a adaugat Cornel Cacovean.
Potrivit codului CAEN, obiectul principal de activitate al SC Prodcomplex SA Târgu-Mures este fabricarea placilor, foliilor, tuburilor si profilelor din material plastic. Capitalul social al companiei este de 1.127.792,5 lei, împartit în 451.117 actiuni nominative, dematerializate, cu o valoare nominala de 2,5 lei. Principalii actionari ai SC Prodcomplex SA Târgu-Mureş sunt Aurelia Cacovean (53,56%), SC Unirea Prod SRL Târgu-Mures (32,80%), Cornel Cacovean (10,00%) şi altii (3,61%).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE