Home / Meniu Principal / Știri / Comunitare / Brioşe cu migdale şi portocale

Brioşe cu migdale şi portocale

Distribuie

Ingrediente (pentru 12 brioşe):
150 g unt, 2 ouă, 1 portocală, 2/3 ceaşcă de zahăr pudră, 200 g migdale, 1 ceaşcă de făină cu agent de creştere pentru prăjituri, zahăr pudră suplimentar (pentru glazură). Tavă specială pentru brioşe.
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la temperatura de 170°C. Tapetaţi tava de brioşe cu hârtie pentru copt. Topiţi şi răciţi untul, bateţi bine ouăle, radeţi coaja portocalei şi stoarceţi sucul. Amestecaţi toate aceste ingrediente într-un bol. Încorporaţi apoi zahărul pudră, migdalele şi făina şi amestecaţi bine, până când compoziţia se omogenizează. Turnaţi compoziţia în mod egal în formele pentru brioşe. Ţineţi totul la cuptor timp de 18-20 de minute sau până când trec testul făcut cu scobitoarea. Serviţi brioşele cât sunt calde, cu zahăr pudră pe fiecare.

 

De asemenea, verificati

Rezultatele curăţeniei de primăvară

DistribuieProgramul „ O primăvară curată pentru un mediu curat ” demarat pe 18 martie de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.