Denuntator chemat sa depuna marturie în „dosarul permiselor” Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Denuntator chemat sa depuna marturie în „dosarul permiselor”

Unul dintre cei mai citati martori din dosarul privind filiera de eliberare frauduloasa a permiselor de conducere auto de la SPCRPCIV Arges, Galiceanu Florian-Dragos, urmeaza sa fie prezentat, marti, în fata instantei Curtii de Apel Târgu-Mures pentru a fi audiat. Galiceanu Florian-Dragos a fost retinut recent de Interpol, în baza unui mandat european de arestare, si va fi adus încatusat de la Penitenciarul Craiova la Târgu Mures special pentru a depune marturie în procesul permiselor.
În Rechizitoriul aflat la dosarul cauzei se face referire la Galiceanu ca fiind “denuntator” în cazul filierei: “În perioada martie – iunie 2008, Voinea Vasile a primit, prin intermediul coinculpatului Mandu Daniel-Paul, de la inculpatul Floroiu Laurentiu-Constantin, suma de 12.700 de euro (reprezentând câte 2.200 de euro remisi pentru investigatorul sub acoperire Feraru Cristinel, denuntatorul Galiceanu Florian-Dragos si candidatii Petrescu Gheorghe, Domnu Dorel, Dumitru Floarea-Ascanio, precum si 1.700 de euro pentru Stoian Cornel), în scopul facilitarii obtinerii frauduloase de catre acestia din urma a permisului de conducere”. Dintre numele enumerate mai sus, comisarul sef Vasile Voinea este trimis în judecata pentru constituirea unui grup infractional organizat, luare de mita în forma continuata (13 de acte materiale), permiterea accesului unor persoane neautorizate la informatii care nu sunt destinate publicitatii, în forma continuata, fals intelectual aflat în legatura directa cu infractiunea de luare de mita si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.
De asemenea, Daniel-Paul Mandu, este judecat pentru aderare la un grup infractional organizat, complicitate la infractiunea de luare de mita în forma continuata, iar Floroiu Laurentiu-Constantin este judecat pentru aderare la un grup infractional organizat si dare de mita în forma continuata. Dosarul aflat pe rolul Curtii de Apel Târgu-Mures are 28 de inculpati, toti judecati în stare de libertate.
Potrivit rechizitoriului întocmit de Directia Nationala Anticoruptie – Serviciul Teritorial Pitesti, în perioada 2006 – iunie 2008, pe raza judetului Arges, acest grup infractional organizat a actionat, contra unor sume de bani, unor sume de bani pentru facilitarea obtinerii în mod fraudulos a permiselor de conducere de la SPCRPCIV Arges de catre mai multe persoane. (Agerpres)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE