Dinamo Bucuresti – CSU Medicina 3-0 Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 32 Vizualizări

Dinamo Bucuresti – CSU Medicina 3-0

p_5_2_7c83ce.jpg

Formatia feminina de volei CSU Medicina Targu-Mures a pierdut cu scorul de 3-0 (-17; -24; -20) partida din cadrul primei etape a retutului diviziei A, in fata liderului campionatului, Dinamo Bucuresti. Dupa incheierea turului s-a renuntat la serviciile sarboaicei Ivana Stoiadinovic, astfel ca singura jucatoare din afara granitelor a ramas junioara Aliona Martiniuc, din Republica Moldova. Desi nu putea emite pretentii, tanara echipa mureseana a evoluat cu mult curaj in fata mult mai experimentatei formatii bucurestene. In formula de start s-au regasit mai multe jucatoare promovate in prima formatie de la echipa de junioare, campioane nationale in editia trecuta. Daca in jocul tur, elevele antrenorilor Luka Valerijan si Laurentiu Magdas s-au aflat la un pas de a produce o mare surpriza, cand dupa castigarea primului set au cedat spre finalul setului secund, in jocul de la Bucuresti muresencele au pus probleme serioase adversarelor in special in setul secund, care a necesitat prelungiri. Desi partida a avut doar trei seturi, in fiecare dintre acestea oaspetele au condus pe tabela de marcaj, cedand doar spre final.
CSU Medicina ramane pe pozitia a VII-a a clasamentului si va intalni in etapa viitoare pe teren propriu ocupanta locului IX, formatia Universitatea Cluj, pe care au invins-o in tur cu scorul de 3-2. Formatia aliniata in jocul de la Bucuresti a fost compusa din Pintea, Salaoru, Ciubuc, Ivanof, Baciu, Bunea, Dimeny- libero. Au mai evoluat Breban, Ciocian, Martiniuc si Foca. Arbitrii pertidei au fost Adrian Apetrei (Ploiesti) si Mihai Rusinoiu (Braila).
Referitor la arbitraj, brigada Veronica Ivan (Galati)- Ovidiu Iliescu (Brasov), care a condus partida CSU Medicina- SCMU Craiova din cadrul ultimei etape a turului (scor 2-3) a fost suspendata doua etape pentru „viciere de rezultat”. Rezultatul ramane neschimbat, dar pune intr-o lumina mai putin favorabila arbitrajul romanesc prin doi dintre cei mai bine cotati cavaleri ai fluierului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE