Gladius s-a impus clar in fata BC Mures Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 91 Vizualizări

Gladius s-a impus clar in fata BC Mures

p_5_3_24.jpgIn cadrul etapei a VI-a a Campionatului National de baschet U14 masculin, in sala Liceului cu Program Sportiv din Targu-Mures s-a disputat sambata derbyul local dintre BC Gladius si BC Mures. Echipa Gladius, pregatita de Bogdan Puscas s-a impus cu un categoric 66-21. Dupa o prima parte mult mai echilibrata, Gladius s-a impus intr-o partida in care au predominat ratarile sub panou. La ambele formatii precizia aruncarilor a fost capitolul deficitar, inclusiv cele de la linia de libere, cu un plus evident de partea celor de la Gladius, lucru care s-a concretizat in final pe tabela de marcaj.
Echipa invingatoare s-a desprins din BC Mures in vara anului trecut, dar se antreneaza impreuna de doi-trei ani. Din lotul lor Engi David, Szocs Levente, Takacs Alex, Tudor Serbanuti si Victor Corui au fost convocati la pregatirile lotului national al Romaniei pentru vacanta de iarna. In jocul de sambata Engi a fost cosgeterul partidei, cu 20 puncte. „A fost o prima victorie pentru acest an, dar dorinta noastra este nu doar calificarea din grupa. Valoarea lotului ne indreptateste sa aspiram la un loc in primele opt din tara”, a declarat antrenorul invingatorilor, Bogdan Puscas.
Echipa BC Mures este antrenata de George Trif si este compusa din juniori de 13 ani. Cu aceasta, antrenorul „micilor tigri” au obtinut un merituos loc III la un turneu desfasurat in luna decembrie in Ungaria, unde au fost de asemenea cea mai tanara echipa a competitiei. „Sunt copii care cresc de la meci la meci si fiecare joc inseamna o experienta in plus pentru ei. Evident, mai avem mult de lucru, dar sunt dispusi sa puna umarul la munca si speram ca in curand acest lucru sa dea roade”, a spus coordonatorul centrului de juniori al BC Mures, George Trif.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE