Horoscop, marti, 12 ianuarie, 2010 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

Horoscop, marti, 12 ianuarie, 2010

Berbec   
Popularitatea dumneavoastră este în creştere, nimeni nu se va supăra şi veţi reuşi să străluciţi în societate, oriunde vă veţi duce. N-ar strica o oră pentru odihnă şi relaxare. Astăzi, totul merge strună.
Taur
Unul dintre părinţi vă va face un anunţ de care se va bucura întreaga familie. Aţi cam rămas fără bani şi lucrul acesta se simte. Încercaţi totusi să cheltuiţi cât mai puţin, ca să nu rămâneţi fără fonduri.
 
Gemeni
Relaţia cu prietenii va fi bună pe tot parcursul zilei şi veţi petrece clipe deosebit de plăcute în compania acestora. N-ar fi exclus nici să cheltuiţi pentru distracţii. Migrenele sau durerile musculare nu întârzie să apară.
Rac
Din punct de vedere intelectual, funcţionaţi la limită deci nu este un moment potrivit pentru a lua decizii în chestiuni importante. Nu neglijaţi frigul şi nu uitaţi să vă îmbrăcaţi bine şi să vă protejaţi în special gâtul.
Leu
Aveţi tendinţa de a vă implica în mai multe activităţi deodată şi nu veţi reuşi să vă odihniţi. Organizati-va cu atenţie timpul şi, mai ales, ascultaţi şi sfatul celor din anturaj. Activităţile intelectuale vă vor favoriza.
Fecioară
Activităţile sociale vă vor face mare plăcere, mai ales că vă vor da posibilitatea de a vă întâlni cu prietenii, de a vă relaxa. N-ar fi exclus să cunoaşteţi o persoană care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat.
Balanţă
În cămin s-ar putea deteriora câte ceva, dar cum remedierile se vor face cu uşurinţă, nu este cazul să vă enervaţi. Problemele ivite astăzi nu vă vor afecta starea pozitivă. Aveţi grijă sa nu gresiti din neatenţie.
Scorpion
Vi se va face o propunere de colaborare, dar nu este cazul să daţi un răspuns înainte de a vă fi clare toate condiţiile. Spre seară este posibil să primiţi o vizită de la un prieten drag, pe care nu l-aţi văzut de mult.
Săgetător
Lipsa îndelungată de acasă vă va aduce reproşuri din partea celor dragi. N-ar fi exclus să faceţi o investiţie în cămin. Nu luaţi însă nici o decizie pripita. La serviciu ar fi bine să daţi dovadă de multă diplomaţie.
Capricorn
Nu e cazul să vă grăbiţi şi să faceţi lucrurile de mântuială, deoarece toate acestea se vor întoarce împotriva dumneavoastră în scurt timp. Cu superiorii comunicaţi mai uşor si relatiile se vor imbunatati.
Vărsător
Dialogul cu partenerul de suflet v-ar putea ajuta să puneţi lucrurile la punct. N-ar fi exclus să primiţi o propunere de colaborare, ce se va dovedi rentabilă în scurt timp. Veţi avea o stare de agitaţie, toata ziua.
Peşti
La serviciu s-ar putea să aveţi o izbucnire nervoasă din cauza unor probleme care vă presează şi care par să nu se rezolve aşa cum vă doriţi. Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească, de maine.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE