Home / Sport / Junioarele I de la CSS au cedat in fata CSS Sibiu

Junioarele I de la CSS au cedat in fata CSS Sibiu

Distribuie

p_11_2_b7d169.jpgIn cadrul etapei a V-a a Campionatului Naţional de volei feminin, formatia de junioare I a CSU Medicina CSS 2 Targu-Mures a cedat la mare lupta, scor 2-3 in fata echipei CSS Sibiu. Partida s-a desfăşurat sambata in sala de sport a Gimnaziului de Stat „Romulus Guga” din Targu-Mureş. Intalnirea dintre cele doua formatii constituia o disputa pentru ocuparea locului III in grupa D, loc care asigura calificarea la turneul semifinal. A fost o disputa deosebit de echilibrata in care pentru desemnarea invingatoarei a fost necesar un set decisiv. Elevele profesorului Vasile Racolta si-au adjudecat seturile I si III, dar de fiecare data sibiencele au reusit egalarea. In tie- break, muresencele au debutat neconvingator. Cu un moral ridicat, dupa ce au castigat setul IV la 15, oaspetele au preluat conducerea din start. Dupa 0-2, muresencele au reusit egalarea la 3, dar cateva inexactitati in joc au facut ca sibiencele sa obtina repede un avantaj de cinci puncte (3-8). S-a reusit din nou egalarea la 8, dar finalul jocului a aprtinut din nou oaspetelor care au obtinut victoria cu 15-11 si au luat o serioasa optiune pentru calificare. Din grupa mai fac parte echipele CNMB Ramnicu Valcea, CNNT Craiova si  CSS LPS Slatina.
Dupa ce ambele echipe de junioare a clubului au obtinut titlurile nationale in editia trecuta, scindarea clubului in cate doua formatii la ambele categorii de varsta pare a fi in defavoarea lor in aceasta editie. Sanse de redresare exista, in special in cazul in care dupa incheierea returului celor doua formatii li s-ar permite fuzionarea. Prima echipa activeaza in seria A, alaturi de LPS CSS Suceava,  CSS Bacau, CSS Unirea Iasi si sunt liderele seriei. Echipa secunda de junioare I va disputa etapa viitoare la Râmnicu Vâlcea în data de 24 ianuarie.

 

De asemenea, verificati

O nouă performanță internațională pentru dansatorul mureșean Rareș Cojoc

Distribuie Perechea de dansatori alcătuită din Rareș Cojoc și Andreea Matei, sportivi legitimați la cluburile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.