Home / Eveniment / Locuri de agrement pentru locuitorii din Sânpetru de Câmpie

Locuri de agrement pentru locuitorii din Sânpetru de Câmpie

Distribuie

p_396119.jpgConsiliul Local al comunei Sânpetru de Câmpie a hotarât amenajarea unui spatiu verde în comuna si înfiintarea unui parc nou în localitatea Dîmbu, comuna Sânpetru. Primarul comunei, Matei Canceu crede ca era nevoie de o astfel de idee pentru ca parcul vechi din comuna a fost revendicat de catre vechii proprietari iar locuitorii au nevoie de un spatiu verde si de locuri de agrement. El spera sa obtina finantare pentru acest proiect deoarece îl considera ca având o imprtanta destul de mare pentru comunitate. „Noi am initiat acest proiect cu amenajarea de spatii verzi si parcuri pentru ca am avut un parc în centrul comunei care a fost revendicat de catre vechii proprietari. Mai avem si alte zone, alte locuri pentru amenajarea unor astfel de locuri de agrement atât în satul Sânpetru cât si în Dîmbu. Prin urmare, am initiat proiectul pe aceasta masura de amenajare de spatii verzi si parcuri. Proiectul a fost depus dar am ramas cu ceva datorii la societatea de proiectare din Cluj. O sa ne descurcam noi si cu aceste datorii. Urmeza sa vedem daca vom intra la finantare pe aceasta masura. Cred ca este nevoie de astfel de locuri pentru distractia copiilor, a tinerilor, dar în acelasi timp si de locuri de agrement pentru ceilalti locuitori ai comunei”, a declarat Matei Canceu.
În satul Dîmbu, pe terenul sportiv se pot amenaja atât spatii de recreere dar si un o baza sportiva. Acesta este un alt proiect aflat în vizorul primarului din comuna Sânpetru. Pentru aceasta baza a primit 4000 de lei care s-au cheltuit si se asteapta noi fonduri pentru continuarea lucrarilor. Mai sunt si alte proiecte în curs de desfasurare cum ar fi constructii si amenajari de scoli dar si alimentarea cu apa potabila începuta de anul trecut. „Nu stiu daca vom reusi cu toate proiectele dar acest lucru depinde de fondurile si bugetul care va fi alocat pe 2010”, a adaugat Matei Canceu.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Interviu cu Zorro și Haneș: Zâmbetele devin tradiție la show-urile de stand-up și open mic ale celor de la 3G Hub

Distribuie Fondat în toamna anului 2015, 3G HUB (3g Theater) este una dintre companiile de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.