Luka Valerijan: ”In doi ani ne batem la titlu” Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 70 Vizualizări

Luka Valerijan: ”In doi ani ne batem la titlu”

p_9_1_f49188.jpgAvand in vedere perioada scurta de pauza intre tur si retur, echipa divizionara A de volei feminin CSU Medicina a efectuat un ultim antrenament in 2009 in 31 decembrie si a fost prezenta in sala in seara zilei de 2 ianuarie. Dupa prima etapa a returului, 0-3 la Bucuresti cu Dinamo stam de vorba cu antrenorul Luka Valerijan. Acesta este optimist in legatura cu viitorul echipei.

Reporter: Dupa infrangerea din ultima etapa a turului, ati debutat cu o noua infrangere in retur.
Luka Valerijan: Dupa meciul cu Craiova, ridicatoarea noastra, Veve (n.r.: Pintea) a acuzat probleme musculare si formula cu Lore (n.r.: Ciocian) inca nu a dat roade. Sa nu uitam insa ca Dinamo are jucatoare straine si pe banca, aduse pe bani multi.
Rep.: Ati renuntat la singura jucatoare straina din lot.
L.V.: Ivana Stoiadinovic nu degeaba a jucat cate doi ani in Olanda si Grecia. Dar diferenta de valoare dintre ridicatoare nu este atat de mare si anul viitor plusul poate fi de partea lui Veve, astfel incat am hotarat sa joace mai bine sportiva noastra. Echipa altfel evolueaza cu ea in teren, o sprijina mai mult. Ciocian joaca de asemenea foarte bine la echipa din B, la junioare, cadete si la lot. Mai are nevoie de experienta, trebuie sa treaca prin toate etapele.
Rep.: Aceasta editie este una de tranzitie. Cum o vedeti pe cea viitoare ?
L.V.: Daca mentinem echipa actuala, cred ca anul viitor putem aspira la un loc in primele patru si peste doi ani ne putem bate la titlu. Vad evolutia echipei, sunt cu ele zilnic. Facem zilnic cate doua antrenamente si constat cum crestem de la o zi la alta. Cred ca in curand ne va fi frica de nicio echipa, indiferent de numele lor, chiar daca vorbim de Dinamo, Galati sau altele. La ce mai avem de lucru este in primul rand mentinerea unui anumit nivel, sa eliminam fluctuatiile de forma.
Rep.: Cum vedeti colaborarea cu CSS ?
L.V.: Va trebui sa fie una buna, sa combinam cantitatea cu calitatea. Clubul Universitar nu poate avea echipe cu jucatoare la varsta juniorarului. Colaborarea este solutia pentru promovarea talentelor locale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE