Proiect european implementat  la Universitatea „Petru Maior” Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 45 Vizualizări

Proiect european implementat la Universitatea „Petru Maior”

p_18ac1b.jpg
Universitatea „Petru Maior” din Targu-Mures gazduieste in perioada 11-14 ianuarie, întâlnirea de lucru pentru detalierea modului de aplicare a proiectului “Innovative Tools and Models for Vocational Education and Training in Central and Western Romania (MoVE-IT) (Modele si instrumente inovative pentru Educatia vocationala si formare în centrul si vestul României)”. Proiectul, adjudecat în parteneriat cu Sor Trondelag University College, Trondheim, din Norvegia, în valoare de 1.128.533 de euro, este finantat prin Mecanismul financiar SEE si Programul Norvegian de Cooperare.
Proiectul implementat la Universitatea „Petru Maior”, urmareste modernizarea infrastructurii existente în domeniul tehnologiei informaţionale la UPM, prin dezvoltarea de laboratoare computerizate, echiparea unei sali de clasa digitale, precum si a unui laborator video. „Aplicarea proiectului va permite instalarea unor echipamente tehnice si video moderne, în domeniul tehnologiei informatiilor la 2-3 universitati regionale partenere, care vor actiona în calitate de centru de competenta. Echipamentele din dotare vor fi folosite, în primul rând, de catre studenti, dar va fi pus si la dispozitia personalului din companiile industriale locale în vederea pregatirii profesionale”, a declatrat Gabriela Boangar, Departamentul Relatii Publice din cadrul Universitatii „Petru Maior”.
Adjudecarea proiectului „Modele si instrumente inovative pentru Educatia vocationala si formare în centrul si vestul României”, denota capacitatea tehnico-stiintifica si manageriala a Universitatii „Petru Maior”, precum si încrederea de care se bucura universitatea mureseana in mediile universitare din Europa.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE