Reprezentantii Prefecturii invitati la sedinta CL din Târnaveni Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

Reprezentantii Prefecturii invitati la sedinta CL din Târnaveni

burta_5d5446.jpgPrimarul municipiului Târnaveni, Adrian Alexandru Matei, a invitat reprezentanti ai Institutiei Prefectului Judetului Mures sa participe la sedinta extraordinara a Consiliului Local Târnaveni, care avea loc joi, 14 ianuarie. „Motivul pentru care am realizat acest demers este unul din punctele de pe ordinea de zi, cel referitor la validarea domnului Szabo Albert în functia de viceprimar, ca urmare a sentintei civile nr. 853 din anul 2009, pronuntata de Tribunalul Mures. Prezenta reprezentantilor Prefecturii este importanta pentru confirmarea legalitatii actelor”, a declarat Adrian Alexandru Matei.
De asemenea, primarul din Târnaveni si-a manifestat încrederea ca participarea la sedinta a reprezentantilor Institutiei Prefectului Judetului Mures îi va responsabiliza pe consilierii locali. „Au fost cazuri anul trecut de sedinte care nu s-au tinut din lipsa de cvorum. Sper ca sedinta de joi sa aiba loc si lucrurile sa reintre în normalitate”, a adaugat Adrian Alexandru Matei.
Pe ordinea de zi a sedintei edilii vor avea 15 proiecte de hotarâri, dintre care 12 sunt preluate din luna decembrie 2009. Dintre acestea amintim stabilirea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2010, precum si acordarea de transport gratuit persoanelor cu vârsta de peste 55 de ani si pensia mai mica de 1.000 de lei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE