Home / Eveniment / Romcab Târgu-Mures vrea punct de lucru la Bucuresti

Romcab Târgu-Mures vrea punct de lucru la Bucuresti

Distribuie

burta_b97531.jpgActionarii SC Romcab SA Târgu-Mures vor analiza, în cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor (AGEA) care va avea loc joi, 21 ianuarie, de la ora 10.00, la sediul societatii de pe strada Voinicenilor nr. 35, oportunitatea înfiintarii unui punct de lucru în Bucuresti, precum si aprobarea contractarii unei linii de credit bancar sau obtinerii de finantare de la banci comerciale în cuantum de pâna la 4 milioane de euro, suma necesara pentru capital de lucru. „Scopul deschiderii acestui punct de lucru este de a ataca si piata din Bucuresti si din sudul României. Ne dorim sa fim mai prezenti în zona respectiva”, a declarat Gombos Csaba, directorul general al SC Romcab SA Târgu-Mures.
Potrivit convocatorului, publicat pe site-ul societatii, daca la prima AGEA nu va fi întrunit cvorumul legal necesar, aceasta va fi amânata pentru ziua de vineri, 22 ianuarie, ora 10.00, în aceeasi locatie. De asemenea, actionarii pot participa personal sau prin reprezentanti, pe baza de procuri speciale autentificate notarial, date altor actionari si depuse la locul si în termenele prevazute de lege. Documentele si materialele informative referitoare la problemele incluse pe ordinea de zi precum si modelele pentru procurile speciale de reprezentare pot fi consultate sau procurate, în conditiile legii, de actionari, de la biroul actionariat al societatii în fiecare zi lucratoare, între orele 8.00 – 15.00.

 

De asemenea, verificati

Dr. Sándor Előd, ghidaj special la expoziția „Oratio, Studio Et Collectio”

Distribuie Muzeul Județean Mureș organizează un ghidaj special al expoziției „Oratio, Studio Et Collectio. 400 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.