Dinu Socotar: „În Partidul Conservator e nevoie de schimbare!” Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

Dinu Socotar: „În Partidul Conservator e nevoie de schimbare!”

p_16_2_91e2b4.jpgPartidul Conservator (PC) va organiza un Consiliu National sâmbata, 23 ianuarie, în cadrul caruia va fi aleasa un nou presedinte în locul Danielei Popa, a anuntat, ieri, purtatorul de cuvânt al PC, Bogdan Ciuca. ”Daniela Popa a fost si reprezinta o etapa dificila a Partidului Conservator pe care am depasit-o cu ajutorul domniei sale. A avut echilibrul si întelepciunea sa conduca partidul în aceste ape tulburi. Presedintia Partidului Conservator va fi aleasa pe 23 ianuarie la Consiliul National. Atunci vom stabili si strategia partidului în perioada urmatoare care va fi una de reformare a partidului, dar si de a da un semnal de reformare a clasei politice. Politica asa cum o stim si vedem este una falimentara pentru cetateni”, a spus purtatorul de cuvânt al PC.
Prim vicepresedintele PC Mures, Dinu Socotar, sustine ca la vârful partidului se simte nevoia de schimbare, cauzata de rezultatele mai putin satisfacatoare din ultimul timp ale conservatorilor. „La alegerile locale am facut 3%, cu care am fi avut 15 locuri de palamentari, în loc de cinci, câte avem în prezent. De asemenea, la alegerile prezidentiale candidatul sustinut de noi nu a câstigat. Se simte în prncipiu o dorinta de schimbare, ceea ce e ceva firesc în evolutia partidului”, a declarat Dinu Socotar. Potrivit acestuia, conservatorii trebuie sa îi acorde în continuare sprijin Danielei Popa, drept multumire pentru lucrurile bune realizate pentru partid. „Nici nu se pune problema sa o executam politic. Ar trebui sa îi multumim pentru activitate si sa o sprijinim în continuare în activitatea dumneaei din sfera politica si din spatiul public. Nu e nimic personal, e doar e dorinta de schimbare”, a precizat Socotar.
Liderul conservator a subliniat ca, dupa parerea sa, la congresul de la Brasov nu vor avea loc alegeri. „Potrivit statutului partidului, în data de 23 ianuarie ar trebui sa se oficializeze sau nu nevoia de schimbare, de aceea, dupa parerea mea, alegerile vor avea loc în cadrul unei conferinte undeva la sfârsitul lunii februarie. Din Consiliul National fac parte membrii Biroului National Permanent si liderii organizatiilor judetene, dar întrucât unii membrii ai Biroului National permanent sunt si lideri judeteni, apreciez ca vor participa cam 45 – 50 de persoane”, a încheiat Dinu Socotar.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE