Rabla 2010 operationala din februarie Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 31 Vizualizări

Rabla 2010 operationala din februarie

p_2_2_ad09f0.jpgMuresenii care doresc sa-si achizitioneze o masina noua prin programul Rabla o vor putea face din a doua parte a lunii februarie
Prima de casare ramane tot 3800 lei.
Potrivit Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM), in perioada 15-28 ianuarie 2010 va avea loc ”organizarea sesiunii de validare a producatorilor din cadrul Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national pentru anul 2010”. Dupa 28 ianuarie vor fi validate si publicate listele cu producatorii, importatorii si distribuitorii autorizati, moment in care cei interesati vor putea intra efectiv in program. “Fiecare isi inainteaza dosarul cu cate masini doreste sa intre in program la Administratia Fondului de Mediu. Se iau in calcul si realizarile de anul trecut”, a declarat Danut Stefanescu, directorul Agentiei de Protectie a Mediului Mures.
Principala modificare fata de editia de anul trecut este includerea persoanelor juridice in program si acordarea de tichete, fiecare cu o valoare de 3.800 de lei, in locul primelor de casare de pana acum.
Persoanele fizice pot beneficia de maximum trei tichete valorice, pe care le pot folosi la achizitia unei singure masini noi, in timp ce persoanele juridice pot folosi pana la zece astfel de tichete. “La predarea unei masini vechi primesti un tichet valoric de 3800 lei. Un cetatean poate preda trei masini iar cele trei tichete le foloseste pentru a-si lua o masina noua”, a adaugat Stefanescu.
Dintre cele 60.000 de masini care vor fi casate in 2010, 20.000 sunt rezervate persoanelor juridice, restul fiind disponibile pentru persoanele fizice.
Potrivit AFM, cotele alocate pentru fiecare marca auto vor fi stabilite in functie de numarul de masini solicitate de producatorii, dealerii si importatorii autorizati.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE