Share

Home / Meniu Principal / Știri / Comunitare / Sfaturi utile

Sfaturi utile

Pentru ca fructele şi legumele să ofere maximum de beneficii, ele trebuie consumate imediat după ce sunt culese. Iată de ce legumele congelate sunt mai bogate în vitamine decât fructele pe care le cumpărăm duminică din piaţă, dar le consumăm miercuri seară.
Prin congelarea rapidă efectuată la scară largă, toate calităţile nutritive ale produsului sunt menţinute. Pentru a vă asigura că procesul de congelare se desfăşoară aşa cum trebuie, aveţi grijă să îngheţaţi legume care conţin cât mai puţină apă.
Legumele congelate primesc o bilă albă şi atunci când vine vorba de economia de timp. Acestea sunt deja spălate, curăţate de coajă şi tăiate, prin urmare nu mai este nevoie să fie procesate suplimentar. Sunt gata pregătite, aşa că este suficient să le lăsaţi să se dezgheţe sau să le decongelaţi la cuptorul cu microunde, ori chiar să le adăugaţi, aşa cum sunt, în anumite mâncăruri.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

2013 la Reghin – decembrie (3)

Spectacolul de datini- Vin colindători a reunit în decembrie 2013  la Reghin peste 250 de …

Share
Share