City’us se consolideaza, in campionat este cutremur Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 37 Vizualizări

City’us se consolideaza, in campionat este cutremur

p_2_3_52.jpgLa echipa de futsal City’us Targu-Mures, dupa cei doi targumureseni reveniţi acasa de la Deva, Molonfalean si Gherman, care au efectuat primele antrenamente, la Targu-Mureş a sosit marţi dimineaţă un alt jucător brazilian, de la aceeasi echipa. Este vorba despre brazilianul Philipe Prado, în vârstă de 29 de ani. Philipe a participat la primul antrenament sub conducerea tehnicianului David Goncalves. În zilele următoare vor fi stabilite toate detaliile contractuale, dar mai mult ca sigur brazilianul va evolua în partea a doua a campionatului pentru City’us. A mai jucat inainte de a ajunge la Deva la echipele braziliene Corinthias, Sao Paolo, Palmeiras, Wimbro, AA BB, Garca si in Spania la Manresa, Boadilla la Rozas si Inca. Are in palmares un titlu de campion, in ’99, Cupa Cluburilor din Brazilia (2000), Cupa Sao Paulo (2000 si ‘01) si unul de campion al ligii SudEst din Brazilia (2008)
Se schimba ierarhiile in Campionatul National
FC Deva a încheiat turul actualului campionat pe locul întâi, cu 36 de puncte, la egalitate cu City’us Targu-Mureş, dar cu un golaveraj mai bun. Aceasta se afla intr-un colaps financiar si si-a anuntat retragerea. Astfel, tripla campioană a României la fotbal în sală, înfiinţata în anul 2002, îşi va înceta activitatea sportivă. Cealaltă echipă de futsal a judeţului Hunedoara, Olimpic Simeria este şi ea în prag de desfiinţare, tot din motive financiare. Presedintele acesteia asteapta izbavirea prin aparitia unui alt finantator. Acestora li s-ar putea adauga Poli Timişoara, dar inca se negociaza fuzionarea ultimelor doua. Toate acestea se petrec inainte cu zece zile de reluarea campionatului si inaintea alegerilor pentru presedentia Federatiei Romane de Fotbal, for caruia ii este subordonat si campionatul de futsal.
In aceste conditii, lupta pentru titlu se va da intre City’us, Concordia Chiajna, Design Construct Brasov sau ACS Odorheiu Secuiesc, singura care se afla aproape de plutonul fruntas.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE