Va reusi BC Mures revansa la Cluj ? Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 36 Vizualizări

Va reusi BC Mures revansa la Cluj ?

p_2_2_df8ba4.jpgIn cadrul etapei a XVII-a a Campionatului National de baschet masculin (a doua a returului), Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj va gazdui partida dintre U Mobitelco din localitate si Baschet Club Mures Targu-Mures. Va fi o partida dificila pentru formatia antrenorului Audrius Prakuraitis, avand in vedere in primul rand pozitia in clasament a gazdelor. Ei se afla pe locul secund al clasamentului, la egalitate de puncte cu lidera campionatului, Gaz Metan Medias. De consemnat este faptul ca cele doua infrangeri suferite de clujeni in aceasta editie de campionat le- au suferit pe teren propriu, la scor aproape identic. Prima a fost consemnata in etapa a V- a, 83-86 cu echipa din Medias, iar a doua au inregistrat- o in etapa a XII- a in fata CSU Atlassib Sibiu, scor 82-86. Faptul ca sunt mai vulnerabili pe teren propriu poate fi un semn bun pentru formatia mureseana. Cu atat mai mult cu cat ultimele rezultate au aratat o evidenta ascensiune de forma a echipei.
In prima etapa a returului U Mobitelco a invins la Dinamo Bucuresti  cu scorul de 77-68.

O surpriza e totusi posibila
De cealalta parte, ”tigrii” au de luat o revansa de luat dupa umilitorul 55-82 din turul campionatului. Luand in considerare datele de mai sus si volutiile din ultimele jocuri sunt sperante ca oaspetii sa faca o figura frumoasa la Cluj. Chiar daca nu vor obtine victoria, partida se anunta una mai echilibrata decat cea din tur.
Cea din etapa a II-a a consemnat cea mai categorica infrangere a echipei muresene intr- o partida in care sarbul clujenilor, Zoran Krstanovic a fost principalul marcator, cu 28 de puncte inscrise. El a reusit mai multe decat cei mai buni doi realizatori ai muresenilor, Pociukonis si Tomic, cu 14, respectiv 13 puncte. Pentru BC Mures au mai inscris Reed (10), Vlaicu (6), Hallai (5), Sheard (3), Peciukas si Vajda cate 2 puncte.
In timp ce U Mobitelco a inceput returul cu acelasi lot de jucatori, in cel al ”tigrilor” se pot observa mai multe modificari. Nu mai fac parte din echipa Reed, Vajda si Bulancea, a revenit Cooley si Sheard, plecat dupa incheierea turului, langa ultima achizitie, extrema Melnic.
Partida va incepe de la ora 18.00 si va fi transmisa in direct de postul de televiziune TVR 3.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE