„Alianta pentru siguranta” si în Mures Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 24 Vizualizări

„Alianta pentru siguranta” si în Mures

p_4_2_b94c8b.jpg
Sucursala Mures Allianz – Tiriac Asigurari SA si Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Mures organizeaza azi, de la ora 11.00, la sediul Allianz – Tiriac din Târgu-Mures, str. Tusnad nr. 5 A, o masa rotunda pe tema prevenirii infractiunilor amintite, protectia personala si a bunurilor cetatenilor.
„Printre segmentele mai deosebite în criminalitatea din judetul Mures se gasesc fara îndoiala furturile din autoturisme si din locuinte, infractiuni ce afecteaza în mod direct confortul comunitatii. Având în vedere faptul ca prevenirea acestor fapte are mai multe sanse de reusita atunci când se realizeaza în parteneriat, la nivel national s-a lansat Campania „Alianta pentru siguranta”, destinata informarii populatiei cu privire la prevenirea spargerilor de locuinte si a furturilor de si din auto, derulata în parteneriat de Politia Româna si Allianz – Tiriac Asigurari”, a declarat inspector principal Gabriela Pânca, coordonatoarea
Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii a IPJ Mures.
Potrivit acesteia, întâlnirea va cuprinde prezentarea activitatilor campaniei în plan local, dar mai ales concluzii privind criminalitatea în judetul Mures, zone de risc, recomandari preventive si nu în ultimul rând modalitati de implicare în  activitatea de preventie. „Alaturi de organizatori vor participa reprezentanti ai celorlalte structuri cu responsabilitati în ceea ce priveste ordinea publica: Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica, Inspectoratul de Jandarmi Judetean, Gruparea Mobila de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si Politia Comunitara Târgu-Mures”, a adaugat Gabriela Pânca.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE