Home / Social / Borbely Laszlo sustine parteneriatele cu ONG-urile

Borbely Laszlo sustine parteneriatele cu ONG-urile

Distribuie

p_2_2_55343f.jpg
Ministrul Mediului si Padurilor, Borbely Laszlo, s-a întâlnit, ieri, cu Excelenta Sa Robin Barnett, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irnadei de Nord în România, întrevedere în cadrul careia principalele subiecte abordate fiind schimbarile climatice si rezultatele negocierilor de la Copenhaga, precum si stadiul cooperarii bilateriale dintre tara noastra si Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord în domeniul protectiei mediului.
Totodata, oficialii au dezbatut si problema dezvoltarii parteneriatului public – privat în domeniul mediului, despre care Excelenta Sa Robin Barnet a afirmat ca exista oportunitati pentru reusita acestuia. „Exista o mare oportunitate de a dezvolta acest tip de parteneraiat, implicând reprezentanti ai companiilor de afaceri din Marea Britanie mai ales pentru ca în acest moment cautam cu totii modalitati inovative de a dezvolta activitati în domeniul protectiei mediului si a economiei verzi”, a declarat Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord în România.
De asemenea, Borbely Laszlo si-a manifestat interesul pentru o colaborare bilaterala în vederea colectarii selective a deseurilor sau a tratarii apei. „Ministerul Mediului si Padurilor este foarte interesat sa colaboreze cu expertii din Marea Britanie în domenii precum colectarea selectiva a deseurilor sau a tratarii apei, deoarece în acest domeniu România este foarte putin pregatita. Exista solutii foarte bune, putin costisitoare, însa nu sunt aplicate corespunzator. Este nevoie de un parteneriat solid cu autoritatile locale, chiar si cu scolile si ONG-urile, acestea fiind cei care se ocupa de activitatile de background”, a afirmat Borbely Laszlo.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.