Cinci victorii din sapte pentru baschetbalistii de la LPS Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 107 Vizualizări

Cinci victorii din sapte pentru baschetbalistii de la LPS

p_16_1_88fbdb.jpgEchipa de baschet juniori, copii nascuti in 1999 ai Liceului cu Program Sportiv Targu-Mures au obtinut cinci victorii din sapte partide intr-un turneu amical disputat la Rajko Zizic (Serbia). La editia a X-a a turneului disputat in perioada 14-17 ianuarie, la cele trei categorii de varsta, au participat aproximativ 80 de echipe. Dintre acestea, 25 au fost inscrise la aceeasi categorie la care a participat si echipa condusa de Nagy Istvan, care a participat cu doua formatii. Prima echipa mureseana, ajunsa doar joi seara in Belgrad, vineri dimineata a fost invinsa de Partizan Belgrad cu scorul de 47-32, intr-o partida la care muresenii au ajuns in ultimul moment in sala unde se disputa turneul. Dupa aceasta prima infrangere au urmat cateva victorii consecutive: 88-14 cu KK Korak (Serbia), 51-17 cu Pljevlja Montenegro, 111-13 cu Kikinda 99 (Serbia), 52-50 cu Stars (Macedonia) si au cedat ultimul joc in fata celor de la Play Off (Serbia) cu scorul de 36-40.
Rezultatele au putut fi cunoscute doar datorita parintilor unor copii prezenti, care au tinut evidenta scorului. Din acest motiv nu s-a stabilit un clasament final. „In alte tari, la acest nivel turneele sunt organizate doar pentru a oferi copiiilor sansa sa joace, sa intalneasca adversari diferiti. Nu se intocmesc clasamente, toti sunt rasplatiti in mod egal la final. Aceste turnee pot fi asemanate mai degraba cu orele de educatie fizica in care se joaca baschet. Astfel, nu a fost stabilit nici un program al turneului”, ne- a spus antrenorul Nagy Istvan.
Un alt aspect important a fost faptul ca antrenorul celor doua echipe a LPS a solicitat organizatorilor sa-i programeze jocuri cu cele mai puternice formatii, deoarece echipa pe care o conduce evolueaza impreuna de mai multa vreme si isi dorea cei mai puternici adversari. „Intentia mea nu a fost sa castig toate meciurile pentru ca atunci as fi jucat altfel. In sfertul trei si ultimul de exemplu, as fi mentinut pe teren cei mai buni cinci jucatori, dar nu am facut asa la niciun meci. Important a fost pentru mine ca fiecare copil sa joace”, a completat Nagy Istvan.
Echipa secunda a jucat de asemenea sapte meciuri si a obtinut patru victorii. Lotul targumuresenilor a fost compus din: Dan Pop, Laurentiu Seica, Bogdan Blaga, Serban Cioba, Tudor Bichis, Andrei Neagoe, Vlad Porime, Radu Moga, Peter Levente, Solyom Botond, Covaci Tamas (LPS 1), Krika Andor, Szasz Tamas, Cristian Nicula, Luka Laszlo, Moldovan Norbert, Madaras Szabolcs, Ionut Mailat, Silviu Gorea, Adelin Lupu, Catalin Halatiu, Andrei Pop (LPS 2).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE