Conducerea Azomures nu va face disponibilizari în 2010 Business
  • admin
  • 0 comentarii
  • 89 Vizualizări

Conducerea Azomures nu va face disponibilizari în 2010

burta_210a91.jpgConducerea combinatului Azomures nu doreste sa disponibilizeze personal în acest an, a anuntat Angela Podina, director administrativ si secretar al Consiliului de Administratie. „Dorinta si speranta noastra este ca în anul 2010 sa functionam la capacitate, conditii în care nu se pune problema disponibilizarii de personal, decât în conditiile în care aceasta ar fi consecinta modernizarii si retehnologizarii unor sectoare de activitate. De altfel, conducerea Azomures împreuna cu partenerii de dialog social, sindicatele reprezentative din societate au facut toate eforturile pentru a nu face disponibilizari de personal”, a declarat Angela Podina.
Potrivit acesteia, în perioada în care activitatea de productie a încetat, obiectivul combinatului a fost pastrarea personalului calificat. „Chiar si atunci când activitatea de productie a societatii a încetat complet, salariatii au fost trimisi în somaj tehnic. În acest fel, prin efortul depus de societate si de salariati s-a reusit pastrarea personalului calificat”, a precizat Angela Podina.
Directorul administrativ al Azomures a subliniat ca asigurarea personalului calificat a devenit problema majora a industriei românesti, exprimându-si speranta ca guvernantii vor sprijini mai bine unitatile de învatamânt unde se pregatesc viitorii chimisti ai tarii. „Speram ca noii guvernanti sa gaseasca solutia cea mai rapida pentru “reactivarea” si dotarea corespunzatoare a atelierelor de practica din cadrul institutiilor de învatamânt gimnazial care pregatesc cadre tehnice, precum si a programelor de practica în unitati economice de profil pentru învatamânutul superior tehnic. Este imposibil sa pregatesti un viitor inginer tehnolog în orice domeniu, fara ca acesta sa fi vazut unde si cum se aplica cunostintele teoretice dobândite”, a încheiat Angela Podina.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE