Horoscop, joi, 21 ianuarie 2010 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 37 Vizualizări

Horoscop, joi, 21 ianuarie 2010

Berbec
Veti avea discuţii legate de bani, dar nu veţi obţine ce vă doriţi. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt Dacă doriţi să vă puneţi în practică proiectele mai vechi, cineva v-ar putea înşela aşteptările.
Taur
Dorinţa de a vă implica în activităţi noi va ieşi în evidenţă şi la serviciu. Graba poate provoca încurcături, aşa că luaţi-o încetişor! În timpul liber aţi putea să vă ocupaţi ceva mai mult de propria persoană.
Gemeni
Chestiunile băneşti vă interesează parcă mai mult decât în mod obişnuit. Veţi avea ocazia să participaţi la o activitate socială, prilej cu care veţi cunoaşte o persoană ce v-ar putea fi de folos în viitorul apropiat.
Rac
Implicarea în chestiunile sentimentale va fi mai profundă decât în mod obişnuit. Pe de altă parte, veţi fi şi ceva mai suspicios, acest lucru putându-vă pune în situaţia de a avea unele controverse cu partenerul.
Leu
Lăsaţi lucrurile să-şi urmeze cursul firesc şi va fi mai bine pentru toată lumea. La serviciu veţi avea parte de multe activităţi de rutină, care vă vor plictisi, dar care nu mai pot fi amânate cu nici un chip.
Fecioară
Aţi putea primi o ofertă de colaborare, ceea ce vă poate aduce unele avantaje materiale, dar, dacă veţi face greşeli, vă va încurca multe planuri. Eforturile dumneavoastră nu vor fi apreciate aşa cum doriţi.

Balanţă
Reuşiţi să faceţi o bună impresie oriunde vă veţi duce. Vi se vor face complimente şi veţi fi în centrul atenţiei, ceea ce ar putea stârni gelozia partenerului. La slujbă vi se va repartiza o nouă activitate.
Scorpion
Vă veţi implica în diverse activităţi intelectuale, dar în ciuda inspiraţiei, aţi putea greşi cu uşurinţă. La serviciu vi se va repartiza o nouă sarcină şi ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a face ceva.
Săgetător
Starea dumneavoastră generală nu va fi dintre cele mai bune, dar nici nu veţi avea probleme deosebite. Unele activităţi pe care nu le-aţi rezolvat la vreme vă vor răpi mai mult timp decât aţi putea crede.
Capricorn
Sunteţi dornic de a vă petrece cât mai mult timp în compania persoanei iubite, dar pe de altă parte nu aveţi răbdare să-i ascultaţi nemulţumirile. O ieşire în afara localităţii alături de fiinţa iubită v-ar ajuta.
Vărsător
La serviciu vor fi multe de făcut, veţi munci din greu şi vă va deranja faptul că superiorii ierarhici vor părea că nu vă apreciază eforturile. Nu trebuie să fiţi îngrijorat, căci rezultatele nu vor întârzia.
Peşti
Entuziasmul afectiv atinge limita superioară, dar comunicarea cu fiinţa iubită nu este chiar la nivelul la care vă aşteptaţi. Dacă aţi fi ceva mai înţelegător ar fi mai bine pentru toată lumea. Sunteţi subiectiv.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE