Home / Politic / Împartirea deconcentratelor din Mures, finalizata vineri

Împartirea deconcentratelor din Mures, finalizata vineri

Distribuie

p_2_1_0a5ec1.jpgÎn urma negocierilor cu PD-L, Uniunea Democrata a Maghiarilor din România (UDMR) va prelua Garda Financiara, Garda de Mediu si Agentia Nationala „Apele Române”. De asemenea, reprezentantii Uniunii îsi vor pastra si Departamentul pentru Relatii Interetnice, condus de Marko Attila, au declarat surse din UDMR. Se vehiculeaza ca fostul director al Directiei Apelor Mures, David Csaba, va fi numit la conducerea Agentiei Nationale „Apele Române” de la Bucuresti. „Înca nu stiu si pâna nu se va lua o decizie nu pot sa fac nici un comentariu”, a declarat David Csaba.
Pe de alta parte, discutiile dintre reprezentantii UDMR si cei ai PD-L urmeaza sa clarifice si sefia celor aproximativ 13 aeroporturi aflate în subordinea statului.    
Miercuri seara, la Târgu-Mures a avut loc o runda de negocieri între cele doua formatiuni politice, dar liderii acestora au evitat sa faca precizari despre modul în care s-au împartit posturile de conducere ale institutiilor deconcentrate din judet. „Nu pot sa spun cine va prelua Garda Financiara, Garda de Mediu si Apele la Mures. Deocamdata se poarta discutii, exista o prima varianta dar nu este nimic sigur. La momentul de fata suntem doar în stadiul de discutii,” a declarat Borbely Laszlo, prim-vicepresedinte al UDMR. Totodata, aceleasi surse au precizat ca vineri va avea loc o noua runda de negocieri, decisiva pentru stabilirea noilor conduceri ale institutiilor deconcentrate.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: ”Spring Party” politic la Târgu Mureș: ”Gândim la fel/ Simţim la fel, iubim la fel…”

Distribuie Președintele Partidului Social Democrat Mureș, deputatul Dumitrița Gliga, a participat sâmbătă, 23 martie, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.