Investitiile în infrastructura, prioritatea edililor din Reghin Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 28 Vizualizări

Investitiile în infrastructura, prioritatea edililor din Reghin

p_2_3_53.jpg
În functie de bugetul din acest an, primaria municipiului Reghin îsi va face un program de cheltuire a banilor. Potrivit edililor, fondurile pe care le va primi Reghinul în 2010 sunt destul de reduse în asa fel încât se va pune greu problema începerii unor investitii noi. Primarul Reghinului, Nagy Andras spune ca asteapta aprobarea bugetului pe 2010 si ca acesta se va axa mai mult pe investitii, lasând pe plan secund salariile angajatilor. “Dupa ce vom avea buget vom face o strategie si ne vom axa mai mult pe continuarea investitiilor de reabilitare a drumurilor si întreaga infrastructura din municipiu. Dupa aceea vor urma salariile si celelalte plati. Asta e, cine vrea sa munceasca asa va munci, cine nu, nu”, a declarat primarul Reghinului.
De asemenea, edilii din “orasul viorilor” au tinut cont si de situatia actuala din România si nu au marit taxele si impozitele decât cu 5%, procentul corespunzator ratei inflatiei.   
Bugetul alocat pe anul 2009 pentru primaria Reghin a fost de 64.078.400 lei, Nagy Andras exprimându-si speranta ca acesta va fi utilizat în scopuri cât mai constructive.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE