Platesti taxele cu cardul si îti poti primi banii înapoi! Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 31 Vizualizări

Platesti taxele cu cardul si îti poti primi banii înapoi!

p_3_1_cap_74.jpgPrimaria Târgu-Mures si Banca Transilvania au initiat o campanie pentru a-i convinge pe cetateni sa plateasca taxele si impozitele cu cardul bancar. Campania a început în data de 4 ianuarie si va dura pâna pe 31 martie 2010. La aceasta campanie pot participa posesorii de carduri care în perioada 4 ianuarie – 31 martie 2010 au platit taxele si impozitele cu cardul la ghiseele Primariei Târgu-Mures.

Zece premii în valoare de 2500 lei
Campania se adreseaza persoanelor fizice si juridice dar nu si angajatilor primariei sau ai bancii. De asemenea, nici persoanele direct implicate în campanie si nici rudele apropiate ale acestora nu pot participa. „Toti participantii la campanie, care îndeplinesc conditiile de acces în campanie, vor participa automat la tragerea la sorti pentru premiile puse în joc, care va avea loc în prezenta unui notar public. Tragerea la sorti va avea loc în data de 5 aprilie si se vor acorda zece premii, fiecare reprezentând suma platita cu cardul pentru taxe si impozite la ghiseele Primariei Târgu-Mures, dar nu mai mult de 250 de lei/premiu” a declarat Dan Suciu, purtatorul de cuvânt al Primariei Târgu-Mures.

Vor fi si câstigatori de rezerva
Pentru fiecare câstigator principal se vor extrage câte doi câstigatori de rezerva. În cazul în care câstigatorul principal nu va îndeplini conditiile de participare sau nu va ridica premiul, câstigatorul de rezerva va primi premiul. Câstigatorii vor fi anuntati prin e-mail sau posta în termen de 30 de zile de la data tragerii la sorti. Numele câstigatorilor vor fi publicate pe site-ul www.targumures.ro, la ghiseele primariei precum si în ziarul primariei. Numarul de premii este de zece, iar valoare lor totala este de 2.500 lei. „Premiile vor fi acordate prin alimentarea conturilor câstigatorilor, în 30 de zile lucratoare de la anuntarea câstigatorului, dar nu mai devreme de cinci zile lucratoare. Prin participarea la campanie, participantii sunt de acord sa respecte regulile regulamentului oficial”, a mai spus Suciu.

Platiti taxele cu cardul si la Târnaveni!   
Primaria Târnaveni a încheiat un contract cu Banca Transilvania pentru montarea unui aparat prin care cetatenii sa îsi plateasca mai usor taxele si impozitele, si anume cu cardul Visa sau MasterCard. Acest lucru s-a facut deoarece era nevoie de o fluidizare a Biroului Local de Taxe si Impozite si astfel oamenii nu vor mai astepta la cozi imense. De asemenea, lânga aparat a fost pus un angajat al primariei care le va explica oamenilor cum sa foloseasca aparatul. „Din cauza problemelor legate de aprobarea taxelor si impozitelor abia marti, 19 ianuarie, au fost aprobate taxele si impozitele pe anul 2010. Am facut un contract cu Banca Transilvania si am montat un aparat la care oamenii îsi pot plati taxele cu cardul. Acolo va fi un functionar care îi va învata pe oameni cum sa foloseasca aparatul pentru ca totul sa mearga bine. Abia de pe 20-21 ianuarie aparatul va fi pus în functiune. Oricum, daca vor fi probleme de folosirea aparatului banca este la 20 de metri de aparat asa ca oricine poate veni imediat sa dea o mâna de ajutor celor care nu se pricep”, a declarat Alexandru Adrian Matei, primarul din Târnaveni.
 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE