Aparatura noua de laborator la Universitatea “Petru Maior” Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 63 Vizualizări

Aparatura noua de laborator la Universitatea “Petru Maior”

p_3_2_a370f3.jpgUniversitatea “Petru Maior” (UPM) din Targu-Mures a achizitionat in urma unei licitatii din anul trecut o aparatura de laborator pentru Inginerie Electrica  si Inginerie Tehnologica si Manageriala, din cadrul Facultatii de Inginerie. “Catedra Facultatii de Inginerie are o lista de prioritati, de dotarea laboratoarelor, in functie de strategia respectivei catedre. Pe aceasta lista de prioritati, in functie de sumele disponibile, se alege sau nu, echipamentele respective”, a precizat Mircea Dulau, decanul Facultatii de Inginerie din cadrul UPM.
Potrivit directorului general administrativ UPM, Radu Boarescu,
in limita bugetului alocat din fondurile proprii, profesorii de la Facultatea de Inginerie, de la toate catedrele, si-au stabilit niste prioritati, s-a organizat licitatia. La finalizarea acesteia, fiecare a vazut cat costa si s-a stabilit fiecare ce sa cumpere, pentru a putea fiecare sa se incadreze in buget. O parte a fost achizitionata anul trecut, iar anul asta, s-a continuat cumpararea, in functie de banii avuti, urmand  sa vedem in doua saptamani bugetul aprobat de Minister.
Prin sedinta de Consiliu de Administratie, s-a probat achizitionarea de dotari pentru Facultatea de Inginerie din cadrul UPM, care au elaborat un caiet de sarcini, caracteristicele tehnice, dupa care s-a demarat procedura cererii de oferte, publicata pe site-ul elicitatii.ro si site-ul universitatii. S-au inregistrat patru firme castigatoare, una din Cluj Napoca, una din Bucuresti si doua din Targu-Mures, SC Electro Orizont SRL si SC Tinantech.
O parte din aparatura achizitionata a constituit contributia Universitatii “Petru Maior” la proiectul Mo Ve It, initiat de prof. univ. dr. Liviu Moldovan, in valoare de 64.966 de lei, iar celelalte dotari care s-au luat au fost in valoare de 186.041 lei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE