Home / Social / Bonne anniversaire, Horatiu Moldovan!

Bonne anniversaire, Horatiu Moldovan!

Distribuie

p_14_1_376d85.jpgAcest numar al ziarului fiind editie de weekend, m-am gandit sa-i felicit azi, pe toti cei care isi serbeaza ziua lor de nastere in perioada 21-24 ianuarie. Astfel, joi si-a serbat ziua directorul general de la APIA Mures, Vasile Cornea. “Am luat masa cu colegii apoi am ciocnit un pahar de vin, undeva in oras, iar seara am sarbatorit impreuna cu familia,” a spus multumindu-ne pentru urare, cel care se multumeste cu un buchet de flori si multa sanatate de ziua sa.
Vineri, primarul Dorel Stoica din Viisoara a implinit 52 de ani, iar economista Felicia Radu de la Directia Sanitar Veterinara si Siguranta Alimentelor Mures, precum si referent Magdalena Antal de la Primaria Reghin si-a serbat ziua lor de nastere. La multi ani!
Sambata, 23 ianuarie avem o adevarata pleiada a sarbatoritilor. Astfel consilierul judetean Horatiu Moldovan va sarbatori in familie. “In prima parte a zilei voi merge cu sotia la Cluj-Napoca, la Aeroport, ca sa-i intampinam pe sora si pe tata care sosesc de la Paris, apoi ne intalnim cu toate rudele si vom sarbatori,” a spus Horatiu, recunoscand ca de fapt sosirea celor doi va fi cel mai frumos cadou de ziua sa de nastere. Secretara de la Beica de Jos, Ilies Virginia, consilierul local Ion Adascalitei de la Sighisoara, Harsan Diaconu Camelia de la primaria din Reghin, vrand-nevrand vor imbatrani cu un an. Petrecere frumoasa le dorim si La multi ani!
Cu aceasta ocazie ii felicitam si pe conferentiarul Brassai Atila Miklos, de la catedra de farmacologie a Universitatii de Medicina si Farmacie la implinirea celor 48 de ani, pe asistentii universitari Birsan Angela de la catedra de limbi moderne si Siou Lia Maria de la catedra de dermatologie, tot de la UMF. In cazul doamnelor cifra anilor nu are relevanta! Le dorim toate cele bune si La multi ani!
Illes Ildiko, inspector scolar general adjunct al ISJ Mures s-a declarat surprinsa de telefonul meu: “Sa stiti ca sunteti prima care imi aminteste ca vine ziua mea! Va multumesc frumos, mi-ati facut o surpriza placuta”, mi-a  spus inspectoarea si a continuat” voi sarbatori in familie, ca de obicei, desi inca nu m-am ganmdit la ceva anume. Cele mai frumoase cadouri pentru mine sunt florile. Imi plac foarte mult!”, asa ca i-am urat sa primeasca multe flori frumoase si toate cele bune!
Duminica isi vor serba ziua lor de nastere directorul marketing Simion Mihaela de la firmele Gliga din Reghin si ing. Simona Toma de la Directia Sanitar Veterinara, carora le dorim deasemenea numai bine si La multi ani!
Pentru Aurelia Fratean, cu ocazia zilei sale de nastere ii multumim pentru editorialele aspru-ascutit-istorico-financiar-economice de la Ziarul de Mures. Cuvintele inca asteapta sa fie asternute. La multi ani, Aurelia Fratean! Si un an plin de decizii intelepte. Sanatate, bucurii si impliniri acasa. Asezonate cu victorii imobiliare cu Romarta. Si nu numai…


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.