Bugetul municipiului Sighisoara supus dezbaterii publice Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 37 Vizualizări

Bugetul municipiului Sighisoara supus dezbaterii publice

p_3_3_62.jpgProiectul de buget al municipiului Sighisoara pe anul 2010 este suspus dezbaterii publice în conformitate cu prevederile Legiii nr. 52/2003 privind transparenta decizionala în administratia publica, a anuntat Anca Silvia Ratiu, purtatorul de cuvânt al Primariei Sighisoara. Potrivit acesteia, în perioada 22 ianuarie – 22 februarie, proiectul poate fi consultat pe site-ul www.sighisoara.org.ro, respectiv la avizierul de la sediul Primariei Sighisoara. „Eventualele propuneri, sugestii si opinii pot fi formulate în scris si depuse pâna la data de 18 februarie la Serviciul Relatii Publice, camera camera 22”, a declarat Anca Silvia Ratiu.
Purtatorul de cuvânt al Primariei Sighisoara a precizat ca sedinta de dezbatere publica asupra proiectului de buget, la care sunt invitate sa participe toate pesoanele si asociatiile legal constituite interesate de tema dezbaterii, va avea loc în data de 22 februarie, începând cu ora 12.00, urmând ca acesta sa fie supus aprobarii consilierilor în data de 25 februarie.
„În data de 25 februarie proiectul de buget, însotit de minuta dezbaterii publice, va fi supus analizei si aprobarii Consiliului Local dupa ce, în prealabil, comisiile Consiliului Local îsi vor da avizul. Dupa adoptarea hotarîrii privind bugetul local pe anul 2010, aceasta va fi publicata pe site-ul primariei, astfel încât oricine este interesat va avea acces la  continutul acesteia”, a încheiat Anca Silvia Ratiu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE