Share

Home / Social / Clinica buco-maxilo-facială se muta in casa noua

Clinica buco-maxilo-facială se muta in casa noua

Consiliul Judeţean Mureş a aprobat documentaţia tehnico-economică a investiţiei în valoare totală de 2.597.087 lei pentru reamenajare Clinicii de Stomatologie I din Târgu-Mureş, în care se va muta Clinica buco-maxilo-facială. Potrivit documentaţiei, durata de realizare a investiţiei se estimează la 7 luni şi vizează recompartimentarea şi modernizarea clădirii fostei Clinici de Stomatologie I cu o suprafaţă desfăşurată de 1347,17 mp.
În clădire vor fi amenajate cabinete medicale, de radiologie, camera obscură, birouri, vestiare pentru studenţi şi personal, sală de curs, încăpere pentru deşeuri medicale, grupuri sanitare şi lift, săli de operaţie, saloane de trezire a bolnavilor, opt saloane pentru pacienţi, săli de mese etc. Noua clinică, pe lângă alte dotări, va avea şi cu un generator care va asigura energie electrică pentru o oră în cazul întreruperii curentului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Zeci de reghineni SUPER EROI au donat sânge!

Printre probleme de Reghin, sunt și SUPER EROI în Reghin, care merită amintiți! ”65 de …

Share
Share