CS Transilvania invinge la junioare IV Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 193 Vizualizări

CS Transilvania invinge la junioare IV

p_12_1_27.jpgEchipa de handbal feminin CS Transilvania Targu-Mures a obtinut victorii pe linie in cadrul celui de-al doilea turneu al Campionatului National la categoria junioarelor IV (fete nascute in 1997-’98). Turneul a fost gazduit miercuri in sala Liceului cu Program Sportiv din Targu-Mures si a adunat la start cinci formatii: LPS, organizatoarea turneului (antrenor Vizi Jozsef), SC Muresul (Teodor Rad), CS Transilvania (Adriana Barbat), toate din Targu- Mures, Clubul Sportiv Scolar Sighisoara (Lokodi Imre) si AS Multiprod Gornesti (Balint Julia).
Dupa primul turneu, organizat la Gornesti, Transilvania se afla in fruntea clasamentului, cu patru victorii din patru partide, urmata de formatia din Gornesti si cea din Sighisoara. Fetele, majoritatea de clasa a VI- a nu au avut o zi usoara, chiar daca meciurile s-au disputat pe durata a doua reprize a cate 15 minute. In turneul disputat miercuri, CS Transilvania a reusit din nou sa invinga in cele trei partide disputate (22-6 cu SC Muresul, 23-15 cu CSS Sighisoara si 17-3 cu LPS). Ultima adversara, formatia din Gornesti a cedat fara joc. Aceasta din urma, dupa ce la turneul organizat acasa a folosit jucatoare mai mari, s- a prezentat la acest turneu cu o echipa inferioara ca varsta si implicit ca talie. Astfel, partida dintre Transilvania si echipa sighisoreana a constituit finala grupei, jocul in care s-au si inscris cel mai mare numar de goluri. CSS Sighisoara a obtinut trei victorii in celelalte partide disputate: 19-8 cu LPS, 11-5 cu Gornesti si 22-8 cu Muresul. Celelate doua formatii targumuresene au oferit partida cea mai echilibrata, incheiata cu victoria la limita a LPS, scor 10-9.
Dupa disputarea a 10 etape, Transilvania conduce detasat cu 16 puncte, urmata de CSS Sighisoara, cu 10 puncte, LPS cu 7, Multiprod Gornesti, 5 puncte si Muresul, 2 puncte. Concesii au facut majoritatea formatiilor, permitand adversarelor sa foloseasca unele jucatoare, chiar cu un an mai mari. Important a fost sa ofere fetelor posibilitatea sa joace, chiar daca la final s- au mai facut reprosuri. ”Am ajuns sa joc handbal pentru ca imi place foarte mult acest sport. Am vazut cateva meciuri si m-am hotarat sa joc si eu. Visul meu este sa ajung sa joc cat mai bine si sa ajung la echipa nationala”, a declarat Felicia Pogacean, componenta CS Transilvania, cea mai tehnica jucatoare a turneului, eleva in clasa a VI-a B la Gimnaziul Serafim Duicu. ”Pentru mine reprezinta foarte mult. Sunt golgetera echipei castigatoare, dar nici nu stiu cate goluri am marcat. Vreau sa ajung departe in acest sport si am ca idol pe Ramona Maier”, a spus golgetera Fodor Noemi, eleva in clasa a VI-a la Gimnaziul Mihai Viteazul.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE