Csíki Boldizsár premiat de Rotary Club Târgu-Mures Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 81 Vizualizări

Csíki Boldizsár premiat de Rotary Club Târgu-Mures

p_3_1_dbc4c5.jpg
Cu sunetul specific al clopotului… aseaa a început întâlnir clubului Rotary în cadrul careia pianistul Csíki Boldizsár a fost premiat de catre Nicolae Havrilet, presedintele Rotary Club Târgu-Mures. Între 2005-2006, Csíki Boldizsár a participat la un proiect alaturi de un club Rotary din Franta prin care au fost ajutati 25 de copii de la Iara de Mures. “Acesti copii orfani au fost ajutati sa aiba conditii mai bune de trai si de învatatura. Pentru activitatea deosebita pe care a depus-o în cadrul acestui proiect în înmânez acest valoros premiu domnului Csíki Boldizsár”, a spus Nicolae Havrilet. Este vorba despre premiul “Paul Harris”, o distinctie deosebita acordata putinor oameni. “Este o  mare cinste sa primesc acest premiu si sunt foarte emotionat. Nu stiu daca straduintele mele au fost de ajuns pentru a rasplati acest premiu. Initiatoarea proiectului este o doamna din Elvetia care a muncit foarte mult la acest proiect. De asemenea, ea a mai facut mari eforturi pentru a sustine 28 de batrâni care vor primi alimente tot din surse mobilizate de ea. Ceea ce am facut eu în acesti ani este o munca foarte grea iar acum clubul merge bine, am gasit un drum si lucram la un nivel destul de înalt. Va multumesc!”, a declarat  Csíki Boldizsár.
Tot în cadrul acestei ceremonii s-a dat citire si scrisorii guvernatorului Daniel Condurache. El l-a felicitat indirect pe pianist pentru meritele sale deosebite. “Prin aceasta distinctie intrati în familia mondiala a personalitatilor”, scria guvernatorul în scrisoare.
Cei 25 de copii din Iara de Mures au primit ajutor pentru o viata mai buna tocmai datorita sprijinului acordat de Rotary Club Târgu-Mures. Pe ordinea de zi a acestei sedinte a fost si încheierea unui parteneriat al clubului Rotary cu Uniunea Scriitorilor, filiala Mures, pus la cale pentru finantarea editarii unui volum de poezii al poetului Ion Dumbrava. Poetul Ion Dumbrava a citit doua poezii din volumul care urmeaza sa apara intitulat “Poeme de trecut vara”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE