Home / Meniu Principal / Știri / Comunitare / Horoscop, weekend, 22-24 ianuarie 2010

Horoscop, weekend, 22-24 ianuarie 2010

Distribuie

Berbec
Este o zi foarte bună din punct de vedere material. Sunteţi încrezător, îndrăzneţ şi ştiţi să profitaţi de toate ocaziile apărute. Nu în ultimul rând, sunteţi destul de prudent, aşa că evitaţi riscurile inutile.
Taur
Stabiliţi-vă totuşi o listă de priorităţi. Nu le puteţi face pe toate în acelaşi timp. Profitaţi de această perioada calmă pentru a vă reorganiza bugetul. Ar fi bine să faceţi şi unele economii. Fiţi realist!
Gemeni
Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar fi bine să vă menajaţi. Apar colegi noi, se schimbă unele structuri, evenimente care vă forţează să vă adaptaţi împrejurărilor. Totul va decurge cât se poate de bine.
Rac
Veţi reuşi să vă impuneţi punctul de vedere, aşa cum o faceţi de obicei. Vă încăpăţânaţi să vă puneţi partenerul pe un piedestal, în ciuda avertismentelor. E cazul să vă arătaţi un pic mai înţelegător cu colegii.
Leu
Din fericire, toate se vor desfăşura cum nu se poate mai bine. Cu partea financiară veţi sta mai prost, însă vă veţi consola cu gândul că e ceva trecător. Aţi putea lua decizii cu privire la gestionarea banilor.
Fecioară
O persoană din anturaj, pe care o cunoaşteţi de mult timp, decide să îşi declare sentimentele faţă de dumneavoastră. Lucrurile încep să se aşeze în relaţia cu partenerul de viaţă. Este bine totuşi să rămâneţi prudent.
Balanţă
Nu e o perioadă propice cheltuielilor. Aţi putea avea probleme cu ochii, însă în rest aveţi o bună rezistenţă fizică. Pe plan profesional apar unele conflicte, aveţi nevoie de toată autoritatea dumneavoastră.
Scorpion
O sumă de bani pe care o aşteptaţi va sosi cu o întârziere care vă deranjează. Nu mizaţi pe suma respectivă, dar vreti să o primiţi. Ca lucrurile să mearga bine, e nevoie de luciditate şi să vă cunoaşteţi limitele.
Săgetător
Facturile pe care le-aţi primit trebuie plătite în cel mai scurt timp şi ar fi cazul să nu le mai neglijaţi dacă vreţi să evitaţi probleme serioase. Sunteţi plin de energie şi reuşiţi să o insuflaţi şi celor din jur.
Capricorn
În cazul în care vă gândiţi să plecaţi la drum, fie în interes personal, fie profesional, e bine să ştiţi că astrele sunt de partea dumneavoastră. Acasă, de dragul armoniei, evitaţi fricţiunile inutile.
Vărsător
O ceartă cu persoana iubită vă va întrista atât de tare, încât chiar vă gândiţi să puneţi capăt relaţiei. Intervin unele lucruri care vă vor face să cheltuiţi mai mult, dar apar unele evenimente deosebit de plăcute.
Peşti
Nu ar trebui să vă temeţi să apelaţi la prieteni. Limitaţi cheltuielile la strictul necesar. Se poate să apară unele taxe neprevăzute, însă bani în plus nu vă intră în cont. Pe plan profesional aveţi parte de multe satisfacţii.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Rezultatele curăţeniei de primăvară

DistribuieProgramul „ O primăvară curată pentru un mediu curat ” demarat pe 18 martie de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.