Home / Cultură / “Hotii” de la Teatru 74 “invadeaza” Bucurestiul

“Hotii” de la Teatru 74 “invadeaza” Bucurestiul

Distribuie

p_11_1_7eaaa1.jpgLa sfarsitul acestei luni, Teatru 74 din Targu-Mures face o noua deplasare in tara, diversificandu-si astfel, aria artistica, prin reprezentatii pe scenele de teatru din tara. Dupa miniturneul bucurestean de anul trecut, Teatru 74, va fi din nou prezent pe scena Teatrului Act din Bucuresti, in ziua de 30 ianuarie, de aceasta data cu spectacolul “Hotii”, de Conor McPherson, in regia lui Cristi Juncu. “In urma miniturneului pe care l-am avut in Bucuresti, la sfarsitul anului trecut, unde Teatru 74 a fost prezent cu mai multe spectacole, am zis ca n-ar strica sa ne facem din asta un obicei. Intentionam in acest an sa avem multe astfel de deplasari in tara cu spectacolele noastre, cu spectacole cat mai bune si foarte bune, sa fie cat mai vizibile”, ne-a declarat Theo Marton, directorul Teatrului 74, si protagonist al piesei.
Premiera spectacolului “Hotii” a avut loc pe data de 16 octombrie, 2009 si ii are in distributie pe actorii Theo Marton, Catalin Mandru si Marius Turdeanu. Comedia dramaturgului irlandez, Conor McPherson transpune prin povesti, gesturi si descrieri făcute cu o descriere perfecta pentru detaliu ale fiecarui personaj, o comunitate mică, cu relatii tipice, a trei personaje, cu felul fiecaruia de a povesti. “Hotii” a fost bine primit de publicul spectator, in ciuda unui text destul de pretentios, in acelasi timp e si un text usor de ghicit. Are, ca sa zic asa si o mica latura comerciala, e un spectacol care poate prinde la un public de 14 ani, pana la spectatori mai in varsta. In ciuda faptului ca spectacolul are o constructie mai statica, este unul foarte dinamic, cu o poveste antrenanta, care se simte inca din primele minute ale piesei, a mentionat Theo Marton.
Pana la reprezentatia cu “Hotii” de la sfarsitul acestei luni, iubitorii de teatru din Targu-Mures, pot urmari spectacolul lui Cristi Juncu, duminica, 24 ianuarie, de la ora 19.00, pe scena teatrului din Bastionul Macelarilor din Cetatea Medievala.

 

De asemenea, verificati

Prof. univ. dr. Augustin Lazăr, procuror general al României (2016-2019) susține conferința „Epopeea brățărilor regale dacice”

Distribuie Studenții UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, programele de studii de licență Istorie și Drept …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.