Înfrângere „la mustaţă” pentru „tigrii” Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 18 Vizualizări

Înfrângere „la mustaţă” pentru „tigrii”

p_2_1_be53bd.jpgFormatia masculina de baschet BC Mures a pierdut cu scorul de 87-81(pe sferturi: 22-25; 25-13; 21-18; 19-25) in fata formatiei U Mobitelco. Partida s-a disputat miercuri seara in Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj in uvertura celei de-a XVII-a etape a diviziei A din cadrul Campionatului National. Formatia mureseana a avut o evolutie total diferita fata de partida din tur, cand au pierdut pe teren propriu la o diferenta de aproape 30 puncte (55-82).
Muresenii au condus pe parcursul primului sfert, pe care l- au incheiat in avantaj. In cele de- al doilea sfert, gazdele au trecut in avantaj la 31-29, profitand de imprecizia aruncarilor muresenilor, in special la cele de trei puncte (doar 5 din 18 aruncari), dar si de aportul brigazii de arbitri. Trioul compus din Marius Udrica, Fabiana Nitu si Alexandru Anica in mai multe randuri, indeosebi in momentele cheie ale jocului, au vazut faulturi inexistente. La cabine gazdele au intrat cu un avantaj de doar noua puncte si orice era posibil in partea a doua a intalnirii. Cu Lawrence din nou in zi buna si Krstanovic dominand sub panou, clujenii au reusit sa- si mareasca avantajul la peste zece puncte. De partea cealalta, in defensiva Masiulis si Peciukas, care au fost si cei mai buni marcatori ai oaspetilor, au recuperat multe baloane, in special sub panoul propriu.

Final decis la limita
Finalul de partida a fost din nou unul tensionat. Cu doua minute inainte de ultimul fluier, dupa ce Masiulis si Vlaicu au fost de-a dreptul ”vanati”, primul a fost eliminat pentru cinci greseli personale. Gazdele aveau doar un punct avantaj, dar o pasa gresita a facut ca acesta sa creasca. In ultimele 22 de secunde scorul era 85-81 si muresenii aveau posesia, dar s-a acordat din nou un fault imaginar si cele doua aruncari libere au stabilit scorul final. Daca de la revenirea sa, Cooley a facut cel mai slab joc, la eficacitate s-a remarcat in schimb Vlaicu, el transformand toate cele cinci aruncari libere de care a beneficiat si tot cinci aruncari de doua puncte din sase tentative. ”Era cat pe ce sa invingem, dar din pacate nu am reusit. Mingile care au fost disputate la limita le- au fost acordate gazdelor, lucru obisnuit la noi. Ma bucura faptul ca am facut un joc bun si sper sa mi se dea ocazia sa joc mai mult”, a declarat Catalin Vlaicu. ”Nu punem doar pe seama arbitrajului infrangerea. Noi am facut cateva greseli care ne-au costat si clujenii au contabilizat mai bine finalul. Dupa scor, am putea sa ne declaram multumiti. Vom analiza unde am gresit in final, intr-o partida in care puteam obtine victoria”, a precizat Szaszgaspar Barnabas, antrenorul secund al BC Mures.
In etapa a XVIII-a BC Mures va primi in Sala Sporturilor din Targu-Mures vizita formatiei CSM Oradea, ocupanta locului XIII. Partida va avea loc miercuri, 27 ianuarie, de la ora 18.00.
Au evoluat formatiile:U Mobitelco: Medvedj 6 (1×3 puncte), Cuic 2, Lawrence 25 (3), Krstanovic 23 (2), Silvasan 22 (3), Chetreanu 2, Jocovic 2, Lapuste 5 (1), Muntean. Antrenor: Marcel Tenter.BC Mures: Pociukonis 6, Peciukas 21 (3), Vlaicu 15, Masiulis 16, Cooley 8 (1), Tomic 8, Pora 5 (1), Melnic 2. Nu au fost folositi Jakab si Hallai. Antrenor: Audrius Prakuraitis.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE