Loto sau impozit pe prostie?! Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 69 Vizualizări

Loto sau impozit pe prostie?!

p_fb5072.jpg
Premiul cel mare la loto 6/49 a fost câştigat de un mureşean, locuitor al oraşului Luduş. Nu se ştie cine e şi nici nu se va afla, pentru binele lui, deocamdată. Cert este că nebunia după câştigurile loto continuă odată cu criza economică. Că e 6/49, 5/40, Noroc sau Joker nu prea contează, important e să joci şi să speri, după câte am înţeles din plimbarea mea prin agenţiile loto din municipul Târgu-Mureş. M-am oprit la una singură şi anume Agenţia Loto 26-04 de lângă Gallery Café.

Rozalia lucrează de 20 de ani la aceeaşi agenţie
Rozalia Kadar zâmbea frumos clienţilor şi le dădea indicaţii. Lucrează la Agenţia Loto 26-04 de 20 de ani. “Îmi place mult ceea ce fac, vin întotdeauna cu bucurie la lucru. Le explic oamenilor, le zâmbesc, le dau o speranţă,” ne-a mărturisit Rozalia. În 20 de ani, nu s-a întors nici un câştigător la agenţie să-i mulţumească. “Acum doi sau trei ani a câştigat un domn de două ori cu două variante. După câteva luni, avusesem o discuţie cu domnul respectiv şi mi-a mărturisit că el a câştigat cu acele două variante. Nouă nu ne spune nimeni când cineva câştigă cu un bilet cumpărat de la noi,” spune, resemnata, Rozalia. S-a bucurat, în schimb, la aflarea faptului că un mureşean a câştigat premiul cel mare la loto 6/49. “Ne bucurăm tare mult când aflăm că s-a câştigat marele premiu în judeţul nostru; îi vedem cum vin la agenţie şi speră, mai ales pensionarii ce joacă doar cu o variantă, sau două. În zilele când sunt extrageri vindem în jur de 300 de bilete pe zi, iar în zilele normale, 100. Nu am observat o creştere a numărului de jucători de când s-a aflat de mureşeanul ce a câştigat de curând premiul cel mare,” a declarat Kadar Rozalia.

Lozurile şi pariurile sportive, mai puţin solicitate

Lumea mai răzuieşte şi lozuri, din când în când. Săptămâna trecută, la Agenţia Loto 26-04 s-a câştigat 1000 lei la “trifoi cu patru foi”. Pariurile sportive nu merg atat de bine, lumea preferă să meargă la agenţiile de pariuri unde au mai mult loc pentru a completa biletele. “Şi eu îmi cumpăr bilete la loto 6/49 dar nu am câştigat niciodată, în 20 de ani,” mărturiseşte Rozalia Kadar.

Marta are mai multe speranţe în premiile “Joker”
În timp ce povesteam cu vânzătoarea loto, în agenţie a intrat doamna Marta ce a completat rapid un bilet la “Joker”. “Eu prefer să joc la “Joker”, sunt mai multe şanse de câştig deşi premiile sunt mai mici. În ultimele două luni am câştigat de două ori cu trei numere, aceleaşi numere ce le joc tot timpul. Soţul meu joacă la loto 6/49, dar nu a câştigat niciodată,” ne-a mărturisit Dukat Marta Katalin.

Loto = impozit pe prostie!
“Eu joc moderat, nu vreau să stric bani aiurea. Nu prea sper să câştig marele premiu, dar joc mai mult pentru a şti că am jucat. În 42 de ani, de cânj joc la loto am câştigat doar premii mici la 6/49 şi 5/40. Iscălesc aceleaşi numere tot timpul, dar nu prea am noroc. Loto, după părerea mea este impozit pe prostie, dar jucăm, ca să nu spunem că n-am jucat,” ne-a mărturisit Marius Zăgrean, intrat în agenţie pentru a-şi verifica numerele. Din primăvară se vor acorda premii şi pentru trei numere, la loto 6/49. Detalii nu se ştiu încă. Noroc să aveţi, jucători la loto!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE