Pui cu sos de struguri şi ceapă Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 37 Vizualizări

Pui cu sos de struguri şi ceapă

Ingrediente: 500 g boabe de struguri asortaţi (albi, roşii, negri), 6 cepe mari, curăţate şi tăiate în două, pe lungime, 1 lingură de cimbru proaspăt tocat şi câteva rămurele de cimbru, 2 linguri de ulei de măsline, 1 pui întreg, sare şi piper.
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 200 de grade. Într-un castron mare, amestecaţi boabele de struguri, ceapa, cimbrul şi o lingură de ulei de măsline. Ungeţi puiul cu restul de ulei  şi condimentaţi-l pe dinăuntru şi pe dinafară cu sare şi piper (preferabil proaspăt măcinat), apoi puneţi înăuntrul lui rămurelele de cimbru. Puneţi puiul într-o tavă mare şi turnaţi peste el amestecul de struguri. Daţi-l la cuptor şi lăsaţi-l până când carnea se frăgezeşte şi boabele de struguri se stafidesc (aproximativ o oră şi 10 minute). Scoateţi puiul din cuptor şi puneţi-l pe un platou. Lăsaţi-l să se răcească aproximativ zece minute şi aranjaţi amestecul de struguri în jurul lui. Într-un vas separat puneţi sosul rămas în tavă şi serviţi-l împreună cu friptura.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE