Aroma saseasca a bunei dispozitii in Clubul Alstadt din Reghin Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 224 Vizualizări

Aroma saseasca a bunei dispozitii in Clubul Alstadt din Reghin

p_2_2_75005d.jpgReghinul si-a castigat dupa Revolutie renumele de oras cu cele mai multe crasme pe cap de locuitor din Romania. Multe din ele s-au desfiintat, dar au ramas in amintirea reghinenilor. Anul 2010 a adus deschiderea oficiala, sambata 16 ianuarie, a noului local, Alstadt, ce a beneficiat si de prezenta trupei Defender. Situat pe strada Mihai Viteazu nr. 47, intr-un beci, cunoscut pe vremuri ca Podul Temnitei, ce pastreaza inca izul sasesc al vremurilor trecute. Clubul Alstadt il are ca administrator pe Ralf Siegel, originar din Landul Thuringen, Germania, stabilt de cativa ani buni in Reghin, care alaturi de Andy Varodi conduce fraiele clubului.
Capacitatea clubului este de 50 de locuri, structurate in doua incaperi, in cea mare fiind au loc serile cu muzica live la un pian vechi, tablouri cu Reghinul sasesc completand atmosfera clubului.
In curand, clubul isi va deschide si o bucatarie. Alstadt, unde bucataria traditionala germana va putea fi gustata. In curand va fi amenajat un spatiu oriental cu narghilea si o gradina de vara. “Dupa o experienta in alte cluburi, unde practic am deprins ideea de a lucra intr-un astfel de loc, incercam acum cu aceasta investitie, care sper sa fie una de succes. Sper ca lumea care calca intr-un astfel de beci sasesc, construit in stilul neo baroc, sa se simta bine in compania prietenilor, a distractiei si a muzicii bune. Speram sa-i dam o noua viata acestui spatiu vechi de sute de ani, astfel ca clientii sa nu regrete alegerea facuta”, ne-a declarat Andy Varodi, unul din administratorii Clubului Alstadt din Reghin

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE