La multi ani, TTM! Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 124 Vizualizări

La multi ani, TTM!

p_9_1_cap_02.jpg24 ianuarie a fost o zi speciala pentru Televiziunea Târgu-Mures si pentru mureseni. Cine a avut televizorul aproape a avut ocazia sa urmareasca o editie speciala TTM, cu ocazia aniversarii celor patru ani de existenta. Este vorba de mii de ore de munca, stiri, talk show-uri, emisiuni de divertisment, emisiuni folclorice, reportaje si story-uri, emisiuni sportive, culturale sau programe pentru copii, de care muresenii s-au bucurat zi de zi. Pentru a fi realizate toate acestea a fost nevoie de multa munca, sacrificii si multa daruire din partea echipei televiziunii muresenilor.

Scoala de televiziune TTM
TTM este o scoala de televiziune fara de care multi dintre cei care au urcat, nu ar fi avut o rampa de lansare. Printre acestia se numara Anamaria Gajdo care recunoaste ca a debutat în presa audiovizuala în studiourile TTM si atunci când a plecat la Antena 1 Târgu-Mures avea un CV de producator de stiri foarte apreciat. Purtatorul de cuvânt al Primariei Târgu-Mures, Dan Suciu, care s-a despartit de putina vreme de meseria de jurnalist, a realizat la TTM acum mai bine de trei ani emisiunea “Scurt si la Obiect”. Ministrul Telecomunicatiilor, Nagy Zsolt a trecut si el prin scoala de televiziune TTM si multi altii.

Emisiunile TTM premiate în 2009
În anul 2009, Televiziunii Târgu-Mures i-au fost recunoscute meritele prin diferite premii. Emisiunea “InfoArte” realizata de Gabi Bacali a cucerit juriul la Festivalul Televiziunilor Locale si al Producatorilor Independenti Simfest. Premiat a fost si Mihai Nasca pentru emisiunea “Viata satului muresean”, fiind rasplatit cu distinctia „Cavaler al folclorului românesc” în cadrul “Galei folclorului românesc” desfasurata în 19 decembrie 2009.

Campaniile TTM, mai aproape de mureseni
„Carte de Craciun”, „Daruieste din suflet”, „TTM pentru scola Mea” “Europeni ne dam în gropi” sau “TTM te scoate la teatru” sunt doar câteva dintre campaniile pe care echipa Televiziunii Târgu-Mures le-a initiat pe parcursul celor patru ani. Campanii ce au sensibilizat muresenii, ce au ajutat oameni, ce au deschis ochi si minti.

Povestile din fata camerei
Editia speciala de sâmbata a Televiziunii Târgu-Mures a debutat cu emisiunea “Viata satului muresean” realizata de Mihai Nasca, invitata speciala fiind Leontina Pop iar între orele 14-19 au fost invitati pe rand de catre Mihaly Kakasi si Loredana Cofari – gazdele emisiunii, toti cei care si-au adus si îsi aduc aportul bunului mers al Televiziunii Târgu-Mures. Ati avut ocazia sa-i cunoasteti îndeaproape, sa le cunoasteti povestile, slabiciunile dar si atuurile. Au fost simpatici, deschisi dar si emotionati. Pe parcursul zilei de sâmbata, au fost oferite premii muresenilor ce au sunat pentru o vorba buna: tricouri, cani si câte 100 lei în fiecare ora. Premiul zilei a fost un televizor. La multi ani, TTM!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE