Farmaciile Sensiblu ofera clientilor ajutor împotriva hipotermiilor Sanatate
  • admin
  • 0 comentarii
  • 65 Vizualizări

Farmaciile Sensiblu ofera clientilor ajutor împotriva hipotermiilor

Persoanele care sufera din cauza frigului si au nevoie de ajutor de urgenta îl pot gasi în oricare dintre farmaciile Sensiblu stradale, începând de sâmbata, 23 ianuarie. Aici, personalul farmaceutic le va oferi gratuit un ceai cald si le va masura, tot gratuit, tensiunea arteriala, astfel încât sa se asigure ca starea de sanatate a acestora nu este periclitata.  
Anotimpul frigului necesita o atentie speciala acordata sanatatii. Cu atât mai mult cu cât în ultimele zile temperatura exterioara a coborat chiar si sub -20°C, persoanele care petrec mai mult timp în exterior pot suferi de hipotermii si degeraturi. “Persoanele cele mai expuse afectiunilor cauzate de temperaturile scazute sunt batrânii, cardiacii si copiii mici. Este bine ca în aceasta perioada sa avem grija de alimentatia noastra si sa consumam cât mai multe lichide calde pentru a pastra temperatura corpului normalã si sa limitam pe cât posibil sa petrecem mult timp afara. Recomandam pacientilor sa nu întrerupa sa îsi administreze tratamentul prescris de medic, iar în cazul pacientilor cardiaci sa îsi monitorizeze tensiunea arteriala. În cazul în care apar probleme sa ia legatura cu medicul specialist”, recomanda farmacist Alice David, Senior Pharma Brand Manager A&D Pharma. În Târgu-Mures, farmaciile Sensiblu se afla la urmatoarele adrese: Str. 22 Decembrie 1989 nr. 15, P-ta Trandafirilor nr. 36 – 38, B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 219 si Str. Gheorghe Doja nr. 64 – 66 (interiorul complexului Kaufland).

Sensiblu este de peste zece ani lider pe piata de sanatate si frumusete din România, fiind cea mai mare retea de farmacii sub un brand. Propunerea unica a Sensiblu, adresata pacientilor si clientilor celor 222 de farmacii din 51 de orase, este îmbinarea între solutiile pentru o viata sanatoasa si cele pentru frumusete si stare de bine.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE