Home / Social / Credit de 27 de milioane de lei pentru 90 de locuinte „sociale”

Credit de 27 de milioane de lei pentru 90 de locuinte „sociale”

Distribuie

11_1_01.jpg
SC Locativ SA Târgu-Mures a demarat, ieri, licitatia pentru contractarea unui credit în suma de 6.613.488 euro pentru achizitionarea unui numar de 90 de apartamente de pe strada Pandurilor, cu rambursare în termen de 20 de ani si perioada de gratie de minim doi ani si a unui credit în suma de 5.300.000 lei pentru facilitati aferente, cu rambursare în termen de sase luni, valoarea estimata, fara TVA, a celor doua credite fiind între 27.300.000 si 28.100.000 lei. „Este vorba despre cele 90 de apartamente sociale de pe strada Pandurilor. Speram sa fie cât mai multi participanti la licitatie, astfel încât sa putem selecta oferta cea mai avantajoasa”, a declarat Mircea Farcasan, directorul SC Locativ SA Târgu-Mures.
Potrivit acestuia, licitatia va avea doua etape, o preselectie si o selectie finala, astfel încât în competitie sa ramâna cei mai seriosi ofertanti. „Numarul minim de operatori economici ce vor fi invitati sa depuna candidaturi este de trei. În cazul în care numarul candidatilor care îndeplinesc criteriile de preselectie este mai mic decât numarul minim indicat în anuntul de participare, autoritatea contractanta are dreptul de a continua procedura de negociere cu publicarea prealabila a unui anunt de participare numai cu acel sau acei candidati care îndeplinesc criteriile solicitate”, a explicat Mircea Farcasan. Etapa a doua a procedurii de negociere cu candidatii preselectati se va organiza în baza invitatiei de participare, autoritatea rezervându-si, daca este cazul, posibilitatea de a desfasura negociere în runde succesive. „Autoritatea contractanta va derula negocieri pâna la identificarea si stabilirea celei mai avantajoase oferte din punct de vedere economic. Autoritatea contractanta va solicita candidatului de la care în urma negocierilor a obtinut cea mai avantajoasa propunere de oferta, sa reconfirme rezultatul negocierilor, prin depunerea unei oferte finale”, a adaugat Mircea Farcasan.
Totodata, caietul de sarcini prevede ca garantia de participare este de 275.000 lei pentru creditul de 6.613.488 lei, respectiv de 55.000 lei pentru creditul de 5.300.000 lei, iar termenul limita pentru primiea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 martie 2010, ora 10.00, acestea urmând sa fie deschise în aceeasi zi la ora 12.00. Principalele modalitati de finantare sunt bugetul local al municipiului Târgu-Mures si bugetul Locativ SA Târgu-Mures.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.