CS Torpi tradata din nou de voleibalisti sarbii Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 84 Vizualizări

CS Torpi tradata din nou de voleibalisti sarbii

10_1_01.jpg
Cei trei jucatori sarbi ai divizionarei A de volei masculin CS Torpi
Targu-Mures, Gavrilovic, Nakoski si Dakovic, au parasit gruparea targumureseana. Echipa a trecut printr-o situatie similara si in editia trecuta. La inceputul anului trecut, in plin campionat libero- ul Mladen Zilic a plecat subit. In plina cursa de salvare de la retrogradare l-au urmat concetatenii sai, Nebojza Grabez si Uros Popovic. Baietii antrenati atunci de Virgil Rau au strans randurile, s-au mobilizat exemplar si s- au salvat dupa un baraj maraton cu Stiinta Bacau. Acesta a necesitat cinci partide, cu set decisiv in ultima.
Noua editie a campionatului a facut ca formatia mureseana sa renasca si odata cu ea si sperantele voleiului masculin muresean. Este un fel de a spune, deoarece la nivelul sportului scolar acesta nu are nicio sustinere, in scoli nu exista echipe de volei baieti.

Un nou colectiv, noi obiective
Cu patru dintre componentii care au reusit sa se salveze in editia trecuta (Robert Pietraru, Sorin Schiesz, Tudorel Farcas si Cristian Pop) si un nou antrenor in persoana lui Ovidiu Macarie, Torpi a pornit mai greoi in noul campionat. Dupa cateva esecuri consecutive, echipa s-a intregit cu alti trei sarbi. Libero-ul Milos Gavrilovic, adus de la Dinamo Bucuresti, Hari Nakoski si Rade Dacovic s-au integrat rapid si Torpi a reusit nu mai putin de sapte victorii si o singura infrangere la puternica Tomis Constanta, incheind turul pe un surprinzator loc V. Returul a debutat cu o noua surpriza neplacuta pentru CS Torpi. Libero-ul Gavrilovic n-a revenit dupa vacanta de sarbatori si elevii lui Ovidiu Macarie au cedat cu 3-0 in fata Unirii Dej. „Victoria ne era la indemana si ne- ar fi plasat in lupta pentru podium. A fost insa cea mai penibila evolutie a echipei din aceasta editie, eram debusolati, fara libero, fara preluare”, a spus dupa joc antrenorul muresenilor. Echipa si-a gasit prin Robert Pietraru un nou libero si au obtinut o victorie mare la Piatra Neamt in etapa a doua a returului.

Istoria se repeta, datele problemei s-au schimbat
Urma partida cu Dinamo, o confruntare directa pentru ocuparea unui loc in primele patru ale campionatului. Aceasta a fost amanata deoarece Sala Sporturilor a gazduit o expozitie. Partida a fost reprogramata pentru data de 9 februarie. Intre timp insa, ceilalti doi sarbi ai muresenilor au parasit echipa, urmand „exemplul” compatriotilor lor din editia precedenta. „Perioada de transferuri nu s-a incheiat in unele tari si acestia au ales campioantul Turciei, considerand ca vor primi mai multi bani”, a declarat Sorin Terbea, finantatorul echipei.
Astfel, formatia mureseana se vede intr- o situatie dificila, din nou in plin campionat si in plina criza financiara. Urmeaza o alta confruntare dificila, cea de sambata de la Baia Mare, cu ocupanta locului secund, Stiinta Explorari, pe care Torpi a invins- o in tur la Targu-Mures, 3-1 in etapa a IV-a. „Obiectivul nostru ramane ocuparea unui loc in V-VIII. Am pierdut jocul cu Dejul, dar asta a trecut, trebuie sa privim inainte. Transferuri din tara nu mai putem face, la noi perioada a trecut, iar din afara este prea dificil. Vom aduna randurile si cei care am ramas vom lupta in continuare. Nu se pune problema sa ajungem jos in clasament, cu doua trei victorii vom ramane pe un loc de play-off”, a declarat cu un optimism justificat Ovidiu Macarie. Justificat, deoarece componentii echipei si-au dovedit valoarea in ultimele confruntari.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE